PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitarile mele, o bijuterie!!

Sa ai grija de ea, cauta-i un garaj ceva ca e pacat!
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
      se pare ca s-a schimbat numele topicului.
      Dap! Realitate se facu dorinta initiatorului
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• tocmai vorbisem cu sorin la telefon si era o constatare ca s-au miscat repede moderatorii nostrii in a schimba denumirea. respect !
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• oau. punct.

Comment

• WOW!:O E superba
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• A iesit foarte bine vopseaua imi place la nebunie culoare si arata foarte bine.

Parerea mea este ca jantele sa le faci albe ca dau foarte bine cu culoarea.

O intrebare am la tine ai mai tras de pasajele de la rotile din spate ?

Oricum felicitari.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Superb... si atat!! nu am cuvinte

Comment

• culoare imi place muult de tot ... sa ai grija de ea acuma !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pot sa zic atat , Superba
                    sigpic #

Comment

• am vazut live , arata total diferit fata de poza , bravo Sorine pentru pasiune.
                      jantele sa fie negre cu buza polishata , cel mai ok .

Comment

• I-am zis si eu de buza polishata dar m-a ignorat.
                        Stiu ca sar multi cu idei si pareri dar din punctul meu de vedere asi pune o plasa mai deasa in bara din fata , ca sa nu se mai vada pe acolo firele de la proiectoare etc.
                        Te plangeai de gramele de vopsea si totusi ai lucrat si la interior cu verde
                        Culoarea este frumoasa si astept sa o vad la lumina deoarece perla are efecte placute vazului.

Stima si respect pentru curajul si pasiunea de a face asa ceva la PSSica.

B-53-SDP- cred ca a mai tras ca nu se mai vede acea margine dreapta.
                        Last edited by cosmindan; 4 July 2011, 23:47.
                        real power..... diesel power by

Comment

• Culoarea este fabuloasa! N-ai cum sa nu intorci capul dupa ea pe strada.
                          O singura mentiune am: ca sa nu strici toata treaba, fa jantele ori argintii, ori albe (simple, fara nici o alta culoare pe buza sau pe spite). O vad acum in poze cu jantele astea negre si ii taie toata frumusetea culorii.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• wow!felicitari sorine pentru brotacel e superb.hai cu jantele!pana la urma ce culoare va fi buza ca toata lumea vine cu varianta lor?!?
                            AdY_JmL_2015

Comment

• cred ca iar ne pregateste o surpriza de nu vorbeste

Comment

• SUPERBA, sa o stapanesti sanatos, si fara incidente .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google