PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super culoare spor in continuare si ai grija la detalii

Comment

• Sorin,e superba
      Sa te/va plimbe cu placere.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• deci ... e crimaaaaaaaaa ... am ramas
        sigpic

Comment

• foarte misto culoarea
          http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• Arata demential masinuta Dupa ce-i pui jantele, ar cam trebui sa treci pe la Cosmin pentru o sedinta foto profi Felicitari pentru ce ai realizat pana acum si bafta in continuare
            sigpic

Comment

• foarte bine a iesit, au lucrat bine baieti de la mgs !!! si ideiile tale au fost super sorine, acum mai ai de urcat jantele si e full option !!!
              sigpic
              The MVP

Comment

• atat ti-a iesit super
                acu hai sus cu jantele

Comment

• Prea misto culoare arata super spor in continuare si mult noroc
                  sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• Se pare ca in saptamana aceasta in care am lipsit de pe aici s-au petrecut multe
                    PiSsSica arata extraordinar de bine. Tot ce pot sa spun este sa ai grija de ea si multe multe felicitari pentru realizare
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Un LIKE si din partea mea.
                      sigpic
                      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• WOW...
                        Reactiile voastre sunt magulitoare pentru mine si VA MULTUMESC. Sunt super incantat de aceasta inverzire, neasteptat de multumit de ceea ce au putut face baietii.
                        Rotile sunt vopsite si se vor monta maine dupa ce ma intorc de la rar, unde trebuie sa modific culoarea. Combinatia aleasa de mine este normal sa nu fie in unanimitate cu voi toti, insa mie imi place ce a iesit si ce am ales.
                        p.s. voi schimba si undita aia de prinde radio
                        p.s.s. Ciprian, evazarile de la aripile spate au fost facute prin taierea buzei aripii si umplut cu fibra, ulterior prelungindu-se pe bara.

Si da, dupa montarea rotilor, PiSSisica va avea parte de o prima sedinta foto profi. Le voi urca de indata ce le fac, sa o pun in evidenta mai mult si sa va mai delectez retina

Comment

• Pentru interior ai ceva planuri?
                          sigpic
                          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• asteptam cu nerabdare fotografiile profesionale. sunt convins ca va fi prezentata in adevarata ei frumusete !
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• De cand eram cu ochii pe thredul asta si uite ca in fine iti vad masinuta gata . Imi place la nebunie cum a iesit, ai ales o culoare tare frumoasa acum mai e un pas JANTILI . Numai bine si sa te bucuri de masinuta
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• am uitat sa va arat o mica diferenta
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google