PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• :|si ce ai de gand sa faci?
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ce treaba au ei cu pragurile, barele, bad boy si faptul ca nu mai are incuietori? Astea mi se par absurde.
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ce le mai place sa faca pe sefii... Romani imputiti, ajunsi in posturi unde au putere de decizie...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ROMANIA!! Asta spune tot;).

Comment

• Pai daca la noi se angajeaza toti terminatii pe pile...ce te astepti?ce e mai periculos decat prostul cu functie si putere?
            sigpic

Comment

• Traim in Rromania!
              Deci nu ma mai mira absolut nimic din ceea ce se intampla in minunata noastra tara
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Frate, eu stiu ca intotdeauna cand faci asa ceva (respingi dreptul cuiva la ceva) argumentezi cu litera legii pe care o aplici si cu care se presupune ca lucrezi. Sunt curios ce masuratori cu aparate omologate a facut respectivul angajat, de a ajuns dumnealui la concluzia ca masinii ii trebuiesc alte praguri, bare, usi, capota, etc.
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• A facut pe naiba... a vazut-o asa si a presupus el ca masina e in neregula. Zici ca e platit sa respinga masinile la rar. Nu numai la tine e asa Sorin. Garantez ca in fiecare oras se gaseste cate unu d-asta.

Edit: Daca se ducea un cocalar d-ala cu tot felul de brizbrizuri il trecea imediat...
                  Last edited by maestrupiersic; 6 July 2011, 16:23.

Comment

• sorin daca vrei(nu stiu daca e legal sa vii din bucuresti la pitesti pt rar)eu te pot ajuta la pitesti.si eu schimb culoarea si sapt viit sunt la rar din acelasi motiv.si nu intampin probleme.normal ca participam cu cotizatie la ...fondurile UNICEF
                    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Numai este nimik de zis ,daca iei se leaga de niste incuietori ...) Dute si fal in alta parte ,vei trece fara probleme
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• am facut o programare maine la rar grivita, am vorbit cu cineva, sa vedem ce iese, daca nu, merg dupa tine la Pitesti, bitza. Vedem maine , poate intra Jupiter in Saturn si e o zi mai buna.....
                        Va multumesc tuturor pentru sustinere

Comment

• va fi bine ,stai linistit ... am certitudinea ca esti descurcaret

Comment

• Giurgiu te sustine sa stii!. Sau macar o parte

Comment

• Pana la urma ai apelat acolo?
                              Omu mi-a zis ca rezolva ...deci fi pe pace
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• DOAMNE-AJUTA!!!!! Matheo. Vedem maine ce se intampla.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google