ce scarbe... romania si tragi apa !!! praguri? stopuri? penibil... jenant ...
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nasol rau Sorin...
In aceeasi situatie s-a aflat un foarte bun prieten de-al meu anul trecut. Masina initial era bej si o facuse albastru cu alb, fara manere, toba, spate drept, angel-uri in faruri, capota prelungita, alte oglinzi.. etc.
La ambele sedii RAR din Bucuresti a fost si l-au dat afara, ii spuneau sa o faca normala, sa-i puna aia aia aia etc, a avut si relatii si degeaba, a cheltuit o gramada de bani si pana la urma a facut-o un bej mai frumos ca sa nu mai treaca la RAR.. N-ai cu cine. Multa bafta maine!
Comment
-
bafta!!! am trecut si eu pe la RAR in voluntari acum vreo luna dar baietii au fost ok , m-am dus cu folie si pe spate si pe fata si striga unul de acolo ..... domnu domnu foliile jos ca altfel nu treci iar ala care se ocupa de mine (era unul mai e la 45 de ani) : care folii ma ? unde vezi tu folii? ) a iesit super bine chiar nu ma asteptam la asa cevaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
MATHEO, sa-ti de-a DUMNEZEU sanatate. Multumesc mult pentru relatie.
PiSSisica a trecut RAR-ul
Acum merg sa pun rotile mult dorite si asteptate si sa-i restitui rotile de imprumut lui Cosmin Jokerul, caruia ii multumesc din nou pentru ajutor. Poze cu PiiSSisica complet echipata si pregatita de parada voi urca diseara.
Multumesc celor care mi-au acordat sprijinul, mi-au transmis emotiile si au fost alaturi de mine si mi-au tinut pumnii
P.S.S. SA REDEVENIM ILEGALI pe strazile patriei (na, ca mi-a revenit zambetul )
Comment
Comment