PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce scarbe... romania si tragi apa !!! praguri? stopuri? penibil... jenant ...
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Nasol rau Sorin...

In aceeasi situatie s-a aflat un foarte bun prieten de-al meu anul trecut. Masina initial era bej si o facuse albastru cu alb, fara manere, toba, spate drept, angel-uri in faruri, capota prelungita, alte oglinzi.. etc.

La ambele sedii RAR din Bucuresti a fost si l-au dat afara, ii spuneau sa o faca normala, sa-i puna aia aia aia etc, a avut si relatii si degeaba, a cheltuit o gramada de bani si pana la urma a facut-o un bej mai frumos ca sa nu mai treaca la RAR.. N-ai cu cine. Multa bafta maine!
      Attached Files
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Bravo Sorinel imi place cum a iesit culoare si masina

Comment

• Doamne ajuta Sorine sa treci cu brio RAR-ul.

Nu ai ce face cu incultii aceia care de fapt erau invidiosi.
          real power..... diesel power by

Comment

• Nasol ce ti se intampla , am trecut prin asta si stiu ce inseamna , iti tinem pumnii stransi bine si sper sa reusesti pe cale legala ce altfel dai banii de fiecare data cand esti oprit , si credema ca daca sunt in drum te opresc sigur ca stiu ca iti gasesc ei ceva !
            sigpicTransport marfa !

Comment

• Multa bafta azi, sper sa reusesti si sa fie totul bine
              sigpic

Comment

• Bafta multa sper sa reusesti sa treci cu bine de RAR ( niste i****i ).
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• daca tot nu merge iti dau si eu o "pista"

Comment

• bafta!!! am trecut si eu pe la RAR in voluntari acum vreo luna dar baietii au fost ok , m-am dus cu folie si pe spate si pe fata si striga unul de acolo ..... domnu domnu foliile jos ca altfel nu treci iar ala care se ocupa de mine (era unul mai e la 45 de ani) : care folii ma ? unde vezi tu folii? ) a iesit super bine chiar nu ma asteptam la asa ceva
                    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Am vorbit cu Sorin..si s-a rezolvat
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• i-ai luat bucuria de a face anuntul )))
                        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• petrecere

Comment

• Super vestea! Daca dai de baut, trimite si la Satu Mare.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Deci noi vrem sa fim legali si ei nu ne lasa asa e in romania oricum felicitari maxime pentru reusita

Comment

• MATHEO, sa-ti de-a DUMNEZEU sanatate. Multumesc mult pentru relatie.

PiSSisica a trecut RAR-ul

Acum merg sa pun rotile mult dorite si asteptate si sa-i restitui rotile de imprumut lui Cosmin Jokerul, caruia ii multumesc din nou pentru ajutor. Poze cu PiiSSisica complet echipata si pregatita de parada voi urca diseara.
                                Multumesc celor care mi-au acordat sprijinul, mi-au transmis emotiile si au fost alaturi de mine si mi-au tinut pumnii

P.S.S. SA REDEVENIM ILEGALI pe strazile patriei (na, ca mi-a revenit zambetul )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google