PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SoSoRyNeL View Post
    Felicitari, vad ca si tricou ti l-ai luat verde! Bravos!
    ...si asta e doar primul accesoriu verzuliu

Originally posted by cosmin_ruz View Post
    Doresc sa te felicit pentru slabiciunea care o manifesti pentru masina si rezultatul acestei slabiciuni si, cu toate ca varsta nu-mi permite, te trag de urechi pentru felul in care arata anvelopele! Unde-i negrul lucios cu care ne obisnuisei?
    Pozele puse sunt calde,cu jantele ce au fost martore 80% la tot acest proces de schimbare , asa ca n-am mai avut rabdare s-o spal. Poze le profi urmeaza...

Originally posted by icstrem_no1 View Post
    superb,bravo, ai terminat o in sfarsitpe cat sunt jantele,cumva pe 16:-?ce arcuri ai?bft!
    jantele sunt pe 16, cu anvelope 215/45/15 fata si 225/45/16. Arcuri H&R

Originally posted by cos_min_i View Post
    bravo sorine este ......... nu am cuvinte! Stiu ca o sa zici ca atingi cu ea .... dar 1 bucata spira mai trebuie ...acum eu nu stiu daca ai amortizoarele gandacite ...
    as taia, Cosmin, dar vorba lui Razvan de la Ploiesti, merg cu ea doar pe platforma....nu stiu, ma mai gandesc si la asta , dar si la amortizoare sport, apropo de pm de la tine

Originally posted by razvan05 View Post
    si prezentarea la ploiesti pe cand ?
    am fost chiar azi, dar cu UNC-ul . Cu PiSSisica...cat de curand

Originally posted by C&S View Post
    MAI VREM POZEEEEE! Bestiala culoare, da putin cu aia de pe Ford Focus RS :>... are putina lamaie in ea nu ?
    are multa perla galbena in ea

Originally posted by dsign View Post
    Are dreptate Matheo, Maradona poate sa-i dea gol din foarfeca pe spate lui Zubizareta pe sub masina ta !!!
    offffff. s-ar putea sa aveti dreptate. Si asta trece

Originally posted by pirvu_alex View Post
    am eu impresia sau aripa stanga spate are o diferenta de culoare? oricum frumoasa foc masina
    nu e diferenta de culoare, ci reflecta lumina in toate directiile . Depinde din ce parte te uiti

Originally posted by razvan05 View Post
    postul 614 foto 3... ce aveai in pachetul de pe bancheta din dreapta? asaaa ca o curiozitate )
    sincer ?....erau farurile stock cu care m-am dus la rar. Ma, le aveam p-alea stock???? chiar daca erau in cutie

Originally posted by Logan 4 ever View Post
    Super arata si masina si jantele Acum vrea si mai low sau roti mai mari Oglinzile sunt negre sau blue marin, ca nu imi dau seama din poze?
    oglinzile, ca si manerele, bratele stergatoarelor si plasticele acelea de la parbriz , sunt vopsite negru lucios cu perla neagra

in continuare primesc din partea voastra reactii de uimire si admiratie si VA MULTUMESC pentru asta. Planuri de viitor am, insa anul acesta s-a cam terminat cu investitiile.

Comment

• Las-o p-aia cu platforma, ca unde ai pus dita spoilerele, mai merge luat un pic din garda... Si tot se poate merge, cu grija. Intraba pe Jockeru cum s-a dus el la Cluj pe roti...

Va trebui ce-i drept sa-ti faci traseul in gand si poate chiar pe hartie inainte sa iesi din casa. ("Tre sa ajung la soacra-mea, in mod normal fac 50km pana acolo, dar cum drumul e plin de gropi, ocolesc si fac 200km, plus 200km intors... Hmmm, cam multe capete se vor intoarce dupa mine. Sa mergem!")
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• se lasa jos jos jos
        Attached Files

Comment

• Urmeaza farfurii verzi, cutite verzi, hartie igienica... verde, pipi verde
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ma bucur ca ai rezolvat cu RAR-ul....genial arata masina! felicitari

Comment

• Super!!! Este o reusita! RESPECT SINCER!
              E o meserie dura sa fiu vesnic pe sosea...Dar sunt Sofer! Si asta e Viata Mea

Comment

• bravo sorine, se vede ca forumul si intalnirile te-au ambitionat si a iesit o bijuterie de masina, sunt "individios" pe tine !!! Respect !!!
                sigpic
                The MVP

Comment

• ti.ai tras si tricou in culoarea masinii, bravo
                  in bara fata nu ii mai pui plase?
                  sigpic

Comment

• Ce verdeeeeeeee e !!!

Nice!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                      Las-o p-aia cu platforma, ca unde ai pus dita spoilerele, mai merge luat un pic din garda... Si tot se poate merge, cu grija. Intraba pe Jockeru cum s-a dus el la Cluj pe roti...

Va trebui ce-i drept sa-ti faci traseul in gand si poate chiar pe hartie inainte sa iesi din casa. ("Tre sa ajung la soacra-mea, in mod normal fac 50km pana acolo, dar cum drumul e plin de gropi, ocolesc si fac 200km, plus 200km intors... Hmmm, cam multe capete se vor intoarce dupa mine. Sa mergem!")
                      Total de acord...
                      My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• un mic shooting( cu telefonul din pacate ) , te-am prins cu garda jos )
                        Attached Files

Comment

• ce frumos luceste se vede bine rau noaptea

Comment

• sorine, daca o faci mai low e belea de belea foarte frumoasa, inca o data felicitari
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ce frumoas arata asa low, insa cred ca mi-ar fi foarte greu sa merg pe strazile astea distruse. Plus ca daca tai o spira din h&r si nu e bine, ce fac? le vand si iau altele?
                              Deocamdata voi schimba plasele cele rare cu unele mai dese, pentru ca nu-mi place nici mie ca se vad toate maruntaiele din ea
                              De luni intru in concediu, asa ca PiSSisica se poate admira in Sinaia, timp de 2 saptamani. Ea va fi parcata in fata pensiunii noastre, New Aosta Garden. Sper sa gasesc locuri unde sa realizez cateva fotografii profi

Comment

• Putin mai CLEAN

P.S.S. frumoasa culoarea si mai "tiganeste" putin "harcurile" ca si ea vrea mai jos.......
                                Attached Files
                                sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google