PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• reusita prezentarea. am avut onoarea primului comment
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
      reusita prezentarea. am avut onoarea primului comment
      Multumesc pt comment si ma simt onorat sa gasesc filmuletul pe acest forum. Ma bucur ca a iesit cum mi-am propus si ca este apreciat. Multumesc !
      sigpic

Comment

• Multumesc Claudiu pentru foto si filmulet. Sper sa urmaresti forumul nostru pentru ca vei gasi cu siguranta alte loganuri modificate care sa-ti atraga atentia pentru noi sedinte foto.
        Respect
        P.s. Urmeaza new pics

Comment

• Sincer Sorin .....extraordinara masina ...frumoasa foc ....cu gust.....dar in schimb filmuletu nu imi place de nici o culoare .....poze cu spatele in filmulet ...nu sunt ..deloc....prezentarea scrisa nu isi are rostu ......pozele is doar cele de la sibiu .....ar fii interesant sa faci un filmulet ....cum are Cosmin (KYS-u) .....cu niste poze .....prin locuri mai putin populate....locuri retrase si depavate care cu adevarat scot in evidenta masina asta frumoasa . O idee: O poza faina ...ar fi cu un scurt burn ....din fata ....pe ungi de 45 ..prins fumu cum iesa si imbraca un pic ...masinuta ......scurt ..pentru o poza ..

IN rest foarte faina masinuta ...si numa bine iti doresc ...
          sigpic

Comment

• Ti-am vazut masina in seara asta masina pe la muncii. F frumoasa

Comment

• Am incercat si eu sa fac un video.. si uite ce a iesit sper sa va placa!

Aici : http://www.youtube.com/watch?v=jp4CeIuRNt4

Comment

• INTREBARE : DE CE SA-MI VOPSESC MASINA VERDE????
                CA SA MI-O MANANCE VACA??????????
                NU, CA SA SE CAMUFLEAZA BINE

esti de belea , maestre . E super tare ce a iesit. Recunosc ca mi-ai adus zambetul pe buze, dupa cateva ore de suparare, sictir si lehamite, de tot ce se intampla in aceasta comunitate.
                VA MULTUMESC celor care NECONDITIONAT sunteti alaturi de mine, cu sfaturi, critici, aprecieri.
                In cursul zilei voi pune , pentru a va bucura retina, o sedinta foto profi, realizata de fostul nostru membru BLEIZER.

p.s.s. TM80MAT, iti multumesc pentru punctul tau de vedere si de sfat. Ceea ce a realizat Claudiu este doar o sedinta foto si un slide, in urma participarii mele la GLL tuning show. Lucrez la un slide care sa incununeze toata schimbarea din ultima vreme si care il voi prezenta aici si pe youtube. Pana atunci, fiecare membru care doreste sa incerce slideuri, sa fie paparatzzo si sa-mi pozeze PiSSisica este liber sa o faca. Voi fi mandru de toate materialele realizate cu personaj principal PSS VERDE.
                RESPECT TUTUROR.

P.S.S Razvan si Radu, stiu ca sunteti alaturi de mine si ca patimiti impreuna cu mine si va multumesc pentru atitudine

Comment

• hahahah )))))) foarte tare finalu

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post

...dupa cateva ore de suparare, sictir si lehamite, de tot ce se intampla in aceasta comunitate...

Nici nu vreau sa stiu despre ce e vorba, insa e foarte urat ce ai spus... Sper sa se rezolve.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• se rezolva : omul o sa renunte la a mai pune suflet pentru aceasta comunitate

Comment

• mai Sorine , nu stiu de ce te agiti , esti de atata timp , trebuia sa sti cum "merg" concursurile astea.

Comment

• Cata, hai mai bine sa privim atent aceste fotografii, sa ne bucuram de lumina razelor ce cad pe acest logan verzuliu

Comment

• totusi care e culoarea masinii ? )
                            ca in fiecare poza e alta culoare . Verdele are perla in el ? ma gandesc ca numa de aia isi schimba asa culoarea .
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• verde cu perla galbena. am vazut-o si in soare de munte si in ploaie si in soare colinar.... si in mediu inchis si in oras. de fiecare data se observa o alta nuanta

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google