reusita prezentarea. am avut onoarea primului comment
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sincer Sorin .....extraordinara masina ...frumoasa foc ....cu gust.....dar in schimb filmuletu nu imi place de nici o culoare .....poze cu spatele in filmulet ...nu sunt ..deloc....prezentarea scrisa nu isi are rostu ......pozele is doar cele de la sibiu .....ar fii interesant sa faci un filmulet ....cum are Cosmin (KYS-u) .....cu niste poze .....prin locuri mai putin populate....locuri retrase si depavate care cu adevarat scot in evidenta masina asta frumoasa . O idee: O poza faina ...ar fi cu un scurt burn ....din fata ....pe ungi de 45 ..prins fumu cum iesa si imbraca un pic ...masinuta ......scurt ..pentru o poza ..
IN rest foarte faina masinuta ...si numa bine iti doresc ...sigpic
Comment
-
Am incercat si eu sa fac un video.. si uite ce a iesit sper sa va placa!
Aici : http://www.youtube.com/watch?v=jp4CeIuRNt4
Comment
-
INTREBARE : DE CE SA-MI VOPSESC MASINA VERDE????
CA SA MI-O MANANCE VACA??????????
NU, CA SA SE CAMUFLEAZA BINE
esti de belea , maestre . E super tare ce a iesit. Recunosc ca mi-ai adus zambetul pe buze, dupa cateva ore de suparare, sictir si lehamite, de tot ce se intampla in aceasta comunitate.
VA MULTUMESC celor care NECONDITIONAT sunteti alaturi de mine, cu sfaturi, critici, aprecieri.
In cursul zilei voi pune , pentru a va bucura retina, o sedinta foto profi, realizata de fostul nostru membru BLEIZER.
p.s.s. TM80MAT, iti multumesc pentru punctul tau de vedere si de sfat. Ceea ce a realizat Claudiu este doar o sedinta foto si un slide, in urma participarii mele la GLL tuning show. Lucrez la un slide care sa incununeze toata schimbarea din ultima vreme si care il voi prezenta aici si pe youtube. Pana atunci, fiecare membru care doreste sa incerce slideuri, sa fie paparatzzo si sa-mi pozeze PiSSisica este liber sa o faca. Voi fi mandru de toate materialele realizate cu personaj principal PSS VERDE.
RESPECT TUTUROR.
P.S.S Razvan si Radu, stiu ca sunteti alaturi de mine si ca patimiti impreuna cu mine si va multumesc pentru atitudine
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Post
...dupa cateva ore de suparare, sictir si lehamite, de tot ce se intampla in aceasta comunitate...
Nici nu vreau sa stiu despre ce e vorba, insa e foarte urat ce ai spus... Sper sa se rezolve.
Comment
-
sa ne intoarcem la oile noastre....pardon, la vacile noastre verzi.
Poze by BLEIZER. Locatia : BaneasaAttached Files- 2.jpg (135.1 KB, 293 views)
- 4.jpg (171.3 KB, 294 views)
- 6.jpg (97.0 KB, 288 views)
- 14.jpg (88.8 KB, 283 views)
- 19.jpg (169.6 KB, 286 views)
- 22.jpg (136.6 KB, 154 views)
- 29.jpg (97.4 KB, 148 views)
- 43.jpg (83.2 KB, 166 views)
- 55JPG.jpg (135.9 KB, 159 views)
- 86.jpg (73.9 KB, 144 views)
- 91.jpg (118.4 KB, 160 views)
- 96.jpg (157.7 KB, 153 views)
- 100.jpg (140.8 KB, 136 views)
- 104.jpg (165.5 KB, 126 views)
- 110.jpg (154.1 KB, 131 views)
- 116.jpg (147.0 KB, 135 views)
- 120.jpg (199.2 KB, 136 views)
- 124.jpg (150.6 KB, 163 views)
- 87.jpg (89.0 KB, 183 views)
Comment
-
totusi care e culoarea masinii ? )
ca in fiecare poza e alta culoare . Verdele are perla in el ? ma gandesc ca numa de aia isi schimba asa culoarea .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment