Fara cuvinte...e absolut superba
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
As vrea si eu sa va multumesc pentru cei care au apreciat ceea ce am incercat sa fac. De la inceput mi-a placut aceasta masina, ERA identica cu a mea si poate d-asta am avut atata inspiratie. Poate nu e un video prof. dar ora la care eu am muncit la el ... (uitati-va la ce ora l-am postat). Imi pare bine sorin ca te-am facut sa zambesti. Nu uita... capul sus indiferent de ce s-ar intampla!!
Comment
-
Originally posted by razvan05 View Postse rezolva : omul o sa renunte la a mai pune suflet pentru aceasta comunitate
vorbesti de parca omul si-a luat de la gura pentru "comunitate" ...
Nu mai dramatizati atata, ca nu va mor copiii de foame (Doamne feri!!!) cand cineva va contrazice niste pareri pe un forum.
Fiti cu totii mai optimisti, lasati de la voi, zambiti, distrati-va. De aia suntem aici, de aia organizam concursuri, de aia ne intalnim... SA NE DISTRAM!
Si ma rog eu, cum crede domnul ca Sorin n-o sa mai puna suflet pentru comunitate? Caci cu siguranta nu va renunta la participarea la campaniile pentru casa de copii (si crede.ma, omul chiar a pus suflet aici)...
Ce va mai place sa va copilariti. Inca n-ati inteles ca asta este un loc in care ne descretim fruntile?
Comment
-
in ultimul timp este un loc unde ne incretim fruntile. sunt deja in curs de formare grupuri de interese. si o sa particip in continuare la campaniile de ajutorare si eu o sa particip la intalnirile cu PRIETENII dar ceea ce vad ca se intampla pe acest forum imi lasa un gust amar. si prin aceasta nu fac referire la actualele competitii. m-am lovit de ceva ignoranta si pot spune ca m-am cam desumflat
iar in ceea ce priveste copii si foamea nu ma vait. am realizat cate ceva pentru club pe proprie cheltuiala si fara nicio pretentie. iar cand am vrut sa realizez ceva mai mult si mai scump (pe banii mei) m-am ales cu multa indiferenta. asa ca stiu ce spun cand ma refer la incretit fruntiZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Data viitoare nu mai faci. E simplu. Asta nu inseamna sa te incrunti, sa incrucisezi mainile si sa te intorci cu spatele, ca un copil de 5 ani... Sunt sigur ca ai inteles ce trebuia din postarea mea. Mie imi sunteti toti prieteni dragi, chiar imi lipsesc intalnirile cu voi toti...
Comment
-
Hai gata .. ajunge .... uite ca sa mai potolim putin lumea agitata pun o poza cu nasu' ....
Si o muzicuta aiciAttached FilesLast edited by maestrupiersic; 8 August 2011, 16:10.
Comment
-
Comment
-
new pics, sa iesim din zona offtopic
Comment
-
Rugaminte mare : fa ceva cu capacelele de la jante, strica tot chichirezul. Da-le o vopseala neagra sa nu se mai vada ca putza acolo. In rest, fotografiile sunt dementiale, le ajuta culoarea masinii
Comment
Comment