Sa stii ca si eu m-am gandit la asta,insa as vrea sa nu le vopsesc p-astea cu insemnele marcii jantelor(poate vand jantele vreodata). Gasesc pe undeva de vanzare 4 capacele??
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mai bine le colantezi negru lucios !
Comment
-
Sunt multe de facut,atata timp cat patimesti si pui multa pasiune...si ceva banuti,normal .
Pana atunci,mi-am prezentat PiSSisica,cu toate modificarile de pana acum,la concursul best level 3, adica aici http://www.loganclub.ro/forum/campio...t=35251&page=6 .
Comment
-
@cosmin, iti zic eu ca intotdeauna va fi ceva de facut. Vezi jocker, vezi matheo, vezi eu... De cate ori am zis ca ne opriiiiiim..........
Meserie, te bati umar la umar cu pantilimonarul acolo, esti pe baricade. Hai succes. Sa fie veselie
Comment
-
Si ca ziceam de pasajele de roti ca nu sunt bine facute, ia de aici sa le arati "meseriasilor" cum se face treaba (desi sunt sigur ca ei stiu, dar n-au rabdare sa faca asa ceva, mai repede iese la ochi, dar si mai urat)
Tot site-ul ala este o lectie pentru cei care se dau cunoscatori si nu sunt Ma consider un necunoscator.
Comment
-
Ce ai aratat tu acolo Dani nu cred ca se va face curand in Romania.Iar daca se va face va fi pe bani foarte multi.
Comment
-
Eu cred ca cineva care are timp poate face asta in garaj... As da niste banuti pe aripi ca astea. Adica ar arata de o mie de ori mai bine decat tencuiala pe care o fac unii la ateliere de "tuning", bazandu-se numai pe ochi. Nu zic nu, sunt unii care chiar au mana si ochi (vezi Mihai), insa altii...
Comment
-
Originally posted by dsign View PostEu cred ca cineva care are timp poate face asta in garaj... As da niste banuti pe aripi ca astea. Adica ar arata de o mie de ori mai bine decat tencuiala pe care o fac unii la ateliere de "tuning", bazandu-se numai pe ochi. Nu zic nu, sunt unii care chiar au mana si ochi (vezi Mihai), insa altii...sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment