PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa stii ca si eu m-am gandit la asta,insa as vrea sa nu le vopsesc p-astea cu insemnele marcii jantelor(poate vand jantele vreodata). Gasesc pe undeva de vanzare 4 capacele??

Comment

• mai bine le colantezi negru lucios !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Sau iei 4 capacele din targ cu orice marca de masina si le vopsesti pe alea . Foarte frumoasa masina, am vazut-o azi acolo unde era locul ei
        Y!M: alexut.style

Comment

• Exista in vitan asa ceva?
          Si da,am ochit 2 locuri de parcare pe colt de strada si sper sa le gasesc mereu libere

Comment

• Frumoasa masinaMai este ceva de facut la masina?Eu nu cred

Comment

• Sunt multe de facut,atata timp cat patimesti si pui multa pasiune...si ceva banuti,normal .
              Pana atunci,mi-am prezentat PiSSisica,cu toate modificarile de pana acum,la concursul best level 3, adica aici http://www.loganclub.ro/forum/campio...t=35251&page=6 .

Comment

• Da asa este daca pui multa pasiune iese ceva.....dar trebuie sa ai si bani ca sa pui in practica
                p.s: sa stii ca te-am votat

Comment

• @cosmin, iti zic eu ca intotdeauna va fi ceva de facut. Vezi jocker, vezi matheo, vezi eu... De cate ori am zis ca ne opriiiiiim..........

Meserie, te bati umar la umar cu pantilimonarul acolo, esti pe baricade. Hai succes. Sa fie veselie
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Gasesti sigur in Vitan capace...am vazut odata ca au cumparat unii . E cam bataie pe locurile de parcare si acolo
                    Y!M: alexut.style

Comment

• Si ca ziceam de pasajele de roti ca nu sunt bine facute, ia de aici sa le arati "meseriasilor" cum se face treaba (desi sunt sigur ca ei stiu, dar n-au rabdare sa faca asa ceva, mai repede iese la ochi, dar si mai urat)

Tot site-ul ala este o lectie pentru cei care se dau cunoscatori si nu sunt Ma consider un necunoscator.
                      _

sigpic

Comment

• Ce ai aratat tu acolo Dani nu cred ca se va face curand in Romania.Iar daca se va face va fi pe bani foarte multi.
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• S-a lasat liniste peste thread-ul tau... Nu ne mai incanti si noua retina cu nici o pozica?

Comment

• Eu cred ca cineva care are timp poate face asta in garaj... As da niste banuti pe aripi ca astea. Adica ar arata de o mie de ori mai bine decat tencuiala pe care o fac unii la ateliere de "tuning", bazandu-se numai pe ochi. Nu zic nu, sunt unii care chiar au mana si ochi (vezi Mihai), insa altii...
                            _

sigpic

Comment

• hai sa ne strangem toti ... bine eu doar va ajut cu privirea)... si hai sa facem un logan ca ala

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                                Eu cred ca cineva care are timp poate face asta in garaj... As da niste banuti pe aripi ca astea. Adica ar arata de o mie de ori mai bine decat tencuiala pe care o fac unii la ateliere de "tuning", bazandu-se numai pe ochi. Nu zic nu, sunt unii care chiar au mana si ochi (vezi Mihai), insa altii...
                                Ai dreptate, dar vezi ca mai sunt si altii nu doar Mihai.
                                sigpicFast&Furious
                                Team CSR
                                Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google