PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super articolul ! spune adevarul despre o masina la care s-a muncit si s-a pus suflet.
    bravo sorine si la mai mare !
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• asta e gen "casa moara fetili "

Comment

• ca de obicei, cocalari si cunoscatori pe patru tuning...toti stiu toti fac toti dreg...pacat ca putini apreciaza masina ta, sorine ... dar nu stiu ce-i aia pasiune...spor sa ai in continuare !
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
          A aparut un articol pe patru tuning,in care PiSSisica este pe prima pagina....
          http://www.*******.ro/masini-tunate-...rin-10063.html
          Felicitari !!!
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• felicitari pt efortul depus la aceasta masina merita sa stea pe prima pagina la vesnicie este o masina facuta cu mult bun gust FELICITARI!
            sigpic

Comment

• frumos scris articolul! brava tie!!!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felicitari! De mult merita PiSSisica sa fie pe prima pagina, dar ma enerveaza cocalarii pe care cred ca ii dor dintii daca nu comenteaza. Oricum nu trebuie sa le dam atentie, pentru ca peste tot se gasesc asemenea specimene...
                Cred ca ti-am mai zis, culoarea asta ma omoara

P.S.: Sa pui si niste poze cu interiorul
                Last edited by Andrei T; 18 August 2011, 21:30.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Salut!
                  Ai o masina foarte frumoasa si te felicit, dar totusi n-am vazut o poza din interiorul masinii. Asa ca , daca se poate, posteaza cateva

Comment

• Bv sorine ....nu pune la suflet tot ce zic imbecilii aia de pe 4 tuning, la orice dezbatere nu se simt bine daca nu se injura intre ei, asta e pe astia ii avem cu astia defilam....macar de-ar fi fost mari tuneri si sa se fi certat in idei constructive
                    Vorba este de argint iar tacerea de aur.

Comment

• frumos articolul, parca prinde exact esenta modificarilor PSS-ului deja binecunoscut. sorine, cred ca esti pe drumul cel bun. si vad ca e proaspat asfaltat

Comment

• Daca facem abstractie de cele cateva zeci de comentarii tampite.. eu zic ca a iesit ceva frumos... Acum o asteptam sa apara la TV.. ce zici Sorin ...? Buna ideea mea sau nu?

Pentru cei care vor poza cu interiorul!! A doua poza e cu ce as vrea sa vad in viitor la pissisica
                        Attached Files

Comment

• Adevarul e ca e foarte greu sa apari pe acolo (not) . Datorita unor comentarii de prost gust, nici nu as fi mandru ca apar in "revista" respectiva.

Oricum, daca pe tine te incanta, felicitari. Asa le mai aratam si noi guzganilor ca nu numai beamveul e masina de fulgerat.
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Salut ! Ai farurile cu xenon verde ? Daca da poti sa pui niste poze ? Foarte frumos loganu' bafta in continuare ;)

Comment

• Felicitari !!!

Comment

• Multumesc celor care m-au votat !!!
                                Poze cu interiorul vor mai aparea dupa ce voi reusi sa imbrac fetele de usi in materialul din care au fost facute si husele.
                                @70NUT : nu am xenon verde

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google