PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doamne ce aplaudaci prahovean ;)

PS: oricum plec in vacanta
    sigpic

Comment

• se pare ca este un pic de praf pe acest topic . dar motivul este intemeiat : sorin are ceva probleme de sanatate, azi a fost operat si toate sunt bune pana acum.
      ii tinem pumnii si il reasteptam in randurile noastre. insanatosire grabnica !
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Insanatosire grabnica Sorin! Si eu am vb cu el si mi-a spus ca totul a decurs ok.. operatia a decurs exact cum trebuia!! Te asteptam Sorin!!! Ne e dor de tine!!

Comment

• Ii urez insanatosire grabnica lui Sorin.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Insanatosire grabnica!!!
            De abia astept sa ne reintalnim.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• Ii doresc insanatosire grabnica lui Sorin si sa revina cat mai repede printre noi
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Insanatosire grabnica!!! Multa sanatate.
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ce sa zic ..sanatate ..sa dea dumnezeu sa te recuperezi repede si cat mai bine ...sa fi un sorin mult mai vesel si mai activ..si sa treci cu bine peste tot.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• insanatosire foarte grabnica, mai ales ca-l tineam de vorba ieri exact inainte de internare.

Comment

• insanatosire grabnica, Sorine .
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• PiSSi e superba si merita un sticki
                        multa sanatate Sorin
                        sigpic #

Comment

• Am vorbit astazi foarte putin cu Sorin. Citez: "Incep sa merg si sa cobor scari". Eu zic ca e de ajuns pentru a ne da seama ca Sorin se simte bine! Asteptam pissisica in actiune Sorinache.

Comment

• VA MULTUMESC tuturor pentru cuvintele de incurajare si de sustinere.
                            Am trecut prin momente grele, problemele de sanatate s-au accentuat in ultima vreme si nu am avut cum sa mai scap de operatie. O hernie de disc intro faza avansata pe care am amagit-o timp de 8 ani.Acum sunt bine, m-am externat si incep recuperarea.

MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU si echipei de doctori de la spitalul de urgenta Floreasca pentru reusita.....

Comment

• Bine ai revenit !!!
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

• Bine ai revenit, sa iti dea Dumnezeu Multa Sanatate
                                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google