PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine ai revenit Sorin!! Acum esti tocmai bun de venit la Giurgiuuuu ci pissicuta sa ma dai o tura .

Comment

• Bine ai revenit Sorin.
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Bine ai revenit.. Imi pare rau ce aud.. Chiar cineva din familia mea s-a operat ieri de hernie de disc la fel a lasat-o trei ani acolo, nu s-a dus la doctor, a crezut ca trece cu pastile....
        Bafta in continuare cu pssica...

Comment

• Bine ai revenit ! O surpriza ptr. mine ceea ce am auzit mai ales ca noi ne-am intalnit in Bucuresti pe 2 Sept. ! Periculoasa aceasta operatie care stiu ca presupune mare atentie dupa si repaus prelungit !!! Sanatate maxima iti doresc, Sorine !!!
          LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• ieri am iesit in oras si am vazut un fan de al tau....
            Attached Files
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Cei al tau e al tau. Frumosa PiSSisica sau vaca cum ii mai zici tu. Multi km fara evenimente si recuperare cat mai placuta.

Comment

• dupa o buna bucata de vreme de stationare in curtea parintilor, PiSSisica a iesit din nou pe strazi. Reincep sa invat sa conduc,mai trag pe dreapta, mai ma zdruncin putin .
                Se intrebau multi de ce nu am participat la Rm.Valcea, acum la Bucuresti.....problemele de sanatate nu mi-au permis acest lucru. Sper ca recuperarea sa decurga normal si sa revin in mare forta.
                Sanatate va doresc tuturor !!!!!

Comment

• Sorin.. nu uita ca si Giurgiu te asteapta!! Cel putin eu

Comment

• Lasa masina. Tu sa fii sanatos si sa iti revii...cu sanatate le poti face pe toate. Mult succes Sorin
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Maine incepe show-ul..prezentare la Brasov )...

Sent from my iPhone!

Comment

• vreau si io un eleron ca a lui pss . ct te'a costat?

Comment

• Nu stiu de care eleron intrebi :eleronul de luneta de origine m-a costat 170ron, iar eleronul de portbagaj de pilot m-a costat 150 ron

Comment

• ala de pe portbagaj ms ft mult . si de la ce magazin ?

Comment

• eu l-am luat acum vreo 3 ani de la pilotpunctro. Au o reprezentanta si langa Bucuresti.
                              Pana una-alta, s-a pus bruma de Sinaia pe PiSSisica mea. I-am pus incaltari de iarna...si cam atat pe anul asta.
                              Attached Files

Comment

• frumoase roti... ) comanda speciala ?
                                las ca vine ea primavara si isi recapata sandalutele...
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google