PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sper ca nu o vei folosi prea mult iarna asta si o sa ai grija sa stea la caldurica pt a-si pastra culoarea intacta
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Astazi domnul Sorin a facut o vizita celor din Giurgiu! A fost super... cola, fanta, seminte si .... voie buna! Mi-a facut mare placere sa il cunosc pe Sorin... este un om de nota 20(e prea putin). Daca iti face placere Sorin mai poti veni si altadata sa facem amandoi o vizita a orasului ca sa iti aduci aminte pe unde ai stat candva . Salut!

Comment

• am vazut.o toata saptamana intre obor si muncii
        arata mult mai bine live decat in poze, recomand schimbarea jantelor de tabla, stiu ca e iarna, si trebuia sa schimbi gumele, dar cu timpul poate reusesti sa.ti mai iei un set de jante pentru iarna, masinuta asta nu e facuta pentru jante de tabla!!!
        sigpic

Comment

• masina arata si mai bine live. o vad zilnic la iancului. chiar o prinde culoarea asta ;)

Comment

• din pacate, e murdara si neprotejata acolo. Nu am gasit inca un garaj acoperit.

Comment

• o sa fie urat cand o sa vina zapada. toate zoaiele si sarea or sa fie pe ea dak o lasi in locul ala

Comment

• PiSSisica a ajuns azi la Sinaia. O sa incerc din nou sa o bag in garaj.Acum este putin mai inalta cu rotile de iarna

Comment

• I-mi place ! tuning cu bun gust ! Bafta ! Si sa ai grija de ea... Multi km

Comment

• in sfarsit,din a doua incercare,dupa ce iar a agatat cu pragurile,PiSSisica a intrat la hibernare,pana iesim din iarna.
                    Attached Files

Comment

• Felicitari!!! Poate la anu in vara mai ne faci o vizita si promit ca vin si eu la tine !!

Comment

• ai parcat pe locul meu ))))))))
                        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ma bucur ca i-ai gasit un garaj. ce sa zic...? asteptam primavara )

Comment

• frumoasa masina nu am ce sa zis multa munca multi banuti cam astia sunt cei mai importanti nu fara ei nimic dar oricum cel mai tare logan tunat ramane tot GGD-ul lui Dani oricum multa bafta sorin si spor la modificari

Comment

• Salut Sorin si felicitari pentru masina,
                              Am si eu cateva intrebari, cata vopsea este nevoie pentru vopsirea totala a Loganului si cam cat costa estimativ vopseaua ta, eu vreau galbenul de la Renault RS, si mana de lucru cat te-a dus.
                              Mersi si inca odata felicitari!
                              Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

• ai pm.......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google