Sper ca nu o vei folosi prea mult iarna asta si o sa ai grija sa stea la caldurica pt a-si pastra culoarea intacta
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Astazi domnul Sorin a facut o vizita celor din Giurgiu! A fost super... cola, fanta, seminte si .... voie buna! Mi-a facut mare placere sa il cunosc pe Sorin... este un om de nota 20(e prea putin). Daca iti face placere Sorin mai poti veni si altadata sa facem amandoi o vizita a orasului ca sa iti aduci aminte pe unde ai stat candva . Salut!
Comment
-
am vazut.o toata saptamana intre obor si muncii
arata mult mai bine live decat in poze, recomand schimbarea jantelor de tabla, stiu ca e iarna, si trebuia sa schimbi gumele, dar cu timpul poate reusesti sa.ti mai iei un set de jante pentru iarna, masinuta asta nu e facuta pentru jante de tabla!!!sigpic
Comment
-
in sfarsit,din a doua incercare,dupa ce iar a agatat cu pragurile,PiSSisica a intrat la hibernare,pana iesim din iarna.
Comment
-
Salut Sorin si felicitari pentru masina,
Am si eu cateva intrebari, cata vopsea este nevoie pentru vopsirea totala a Loganului si cam cat costa estimativ vopseaua ta, eu vreau galbenul de la Renault RS, si mana de lucru cat te-a dus.
Mersi si inca odata felicitari!Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
Comment