PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aia cu 2DIN urmeaza ca la exterior a terminat.

Dusterul o sa fie masina de familie care trebuie sa care de piata si sa mearga peste tot.
    real power..... diesel power by

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
      sa spunem BUN VENIT noului membru al familiei
      Pentru ca PiSSisica , pe perioada iernii, sta in garaj din diferite motive , am fost nevoit sa-mi iau inca o masina, de vremuri grele . Un DUSTER laureate 1.5 dci 90cp. Cel mai mic consum de la duster, cel mai mare volum al portbagajului.
      Sa il stapanesti sanatos Sorin si cat mai multi km fara incidente! Te asteptam cu mare placere la giurgiu sa testam si noi Dusterul!!! )

Comment

• aha....ma chemi acum sa va dezapezesc drumul pana in capitala,a ???? . Voi veni cu siguranta

Comment

• Din fericire au deszapezit astia drumurile! Am avut o cunostinta care a fost blocata in masina 24h la Uzunu! )

Comment

• Duster Darkster by ELIA

Cred ca mai frumos este asta :

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
            sigpic
            Batranu'

Comment

• foarte frumoasa sorin , sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident rutier !!!
              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Frumos suv-ul Sorine, sa-l stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Comment

• ce bine arata bordul cu 2 DIN
                  sigpic

Comment

• gata actele, gata inmatricularea, gata inscriptionarea. Dupa primii 2100km, impresii bune : consum excelent 4,5-4,7 drumuri Sinaia - Bucuresti ; 6,1-6,3 in Bucuresti. Sunt super multumit
                    Attached Files

Comment

• spalata si cu chef de plecat la munte
                      multi km fara incidente !

The NEW 222 )

rezervorul este plin sau este eroare de bord )
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• De ce nu ti-ai luat Duster 4X4. Asta e 4X2.

Comment

• uita-te mai cu atentie pe spatele masinii si o sa vezi ca scrie 4WD.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• E 4x2 Ciprian(acel 4wd e pus de mine), insa nu inteleg genul asta de intrebari.
                            Razvan, la ce consum am, mai mereu rezervorul e plin

Comment

• Scrie, dar nu e 4X4. Dusterul est 4X2. Chiar nu inteleg de ce a lipit actipildul 4WD daca masina e 4X2. Dupa faruri iti dai seama ca masina este 4X2.

Comment

• Originally posted by adicata2003 View Post
                                Scrie, dar nu e 4X4. Dusterul est 4X2. Chiar nu inteleg de ce a lipit actipildul 4WD daca masina e 4X2. Dupa faruri iti dai seama ca masina este 4X2.
                                Prietene, uita-te ca am mentionat, cand am achizitionat masina, ca nu este 4wd, ci 4x2. Alte comentarii mai ai sau faci posturi aiurea?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google