PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe cand lucram la un dealer Skoda din localitate, a venit unul la service (ce tocmai cumparase o octavia 2), si a comandat maciulie schimbator (cu 6 trepte), emblema spate cu TDI (cu "d" si "i" rosii). Si avea un amarat de 1.6 benzina. Mie asta nu-mi miroase in a oftica pe cineva. Mie imi miroase a altceva.

Originally posted by sorin_pss View Post
    Prietene, uita-te ca am mentionat, cand am achizitionat masina, ca nu este 4wd, ci 4x2. Alte comentarii mai ai sau faci posturi aiurea?

Am citit dor finalul topicului, si nu vad de ce te oftici atat. A fost doar o simpla intrebare. Vad ca stai in Sinaia. Te-am intrebat de ce nu ti-ai luat 4X4. Atata tot. Ce-i rau in a pune aceasta intrebare. Nu stiu de ce au sarit toti in sus.
    Last edited by adicata2003; 23 February 2012, 21:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E bine ca n-au sarit toti in jos

S-o stapanesti sanatos, Sorin.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Sa o stapanesti sanatos, si fara incidente neplacute.Cei de mai sus au ceva probleme cu capu , satanatate ...;)
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• De astazi, PiSSisica a iesit din garaj si a trecut la rotile de vara
          Si, pentru ca e suparata pe dustarica,as vrea sa-i fac un cadou, dar nu m-am decis....sa fie amortizoare sport bliesten B8, poate, poate, se mai micsoreaza distanta fata de asfalt , sau sa fie o statie cb plus antena,sa o folosesc alternativ pe cele 2 masini,sa nu mai dau bani pe amenzi (azi am luat inca un radar cu dusterul...inca 210ron aruncati aiurea ).

Ce sa aleg ?!?!

Comment

• amortizoarele nu o lasa mai jos ! Daca vrei mai jos poti taia o spira din arcuri
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Recomand statia Sorine .

Comment

• Mai taie din spire da-le dreacuuuuu .

Comment

• statia.

combinatia mortala ar fi :
                  1. statie intek h520i portabila 4W stock
                  2. antena sirio megawatt 4000 (2.04m !!!) cea mai buna de pe piata
                  3. amplificator de emisie RM KL 200 pentru 100w (a se utiliza doar in extremis)
                  Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• daca nu este impatimit de radio emisie, nu`i trebuie amplificator.
                    ii e deajuns cei 4-5W din statie pentru controale , radare

Comment

• Sustin,am la camion statie care o pot muta de la 9 la 17 watti parca,nici nu-mi trebuie mai mult.Iar pentru o masina mica/suv/etc sunt arhi suficienti 4watti.
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• gata, m-ati convins. Imi iau statie cb. Dar cum ramane cu lasatul mai jos? sa pun flexul pe h&r? sa-i dau lui matheo sa-mi aranjeze amortizoarele astea stock?

Comment

• eu la Duster i-as pune H&R +3cm,sa fie mai inalta
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• totusi antena care ti-am recomandat-o s-ar putea sa nu o poti folosi in orase deoarece pusa pe duster cred ca ar atinge sarmele la tramvaie )
                            si nu cred ca vrei o masina electrica
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• nu atinge la mine care incepe antena de la coltul cabinei camionului si are 2m si,iar antena inca 2m ,deci poti pune linistit antena mare
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Am rezolvat cu statia cb. Am ales asta http://www.auto100.ro/auto-*********...zor_12254.html

Acum, am o intrebare pentru cunoscatori :

Cumpara Amplificator Clarion APX 2121 + Subwoofer SW3013B din categoria Subwoofer online de la Auto100.ro la pret avantajos. Livrare rapida!

Cumpara Pachet complet subwoofer auto, amplificator si kit de instalare din categoria Subwoofer online de la Auto100.ro la pret avantajos. Livrare rapida!

Cumpara Pachet Magnat Edition B30 Bass din categoria Subwoofer online de la Auto100.ro la pret avantajos. Livrare rapida!

Ce sa aleg, se se "pupe" cu ce am eu pe masina acum ???
                                • cd sony explod GT 616U,
                                • sistem boxe fata 16,5 ALPINE SPG 17CS
                                • boxe spate ALPINE SXE 6925S

Multumesc.
                                Last edited by sorin_pss; 14 March 2012, 17:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google