PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca are joc, trebuie sa o schimbi , daca nu poti merge asa pana se va duce.In schimb o poti reconditiona daca mai au ce sa reconditioneze,dar iti da garantie 12 luni si dupaia poate sa strica iar ....mai bine cumperi alta.
    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• schimba bielete directie, capete de bara, bielete + bieleta anticuplu (scapi foarte ieftin daca dai duminica o fuga prin targ) si vei fi ok. parerea mea.

Comment

• O poza spion ... scuze de claritate dar se intelege masina

Sorin, n-ai primit nici un sms azi ?
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Fuguletz, acum m-am uitat. Numarul ala il folosesc mai rar, sta pe acasa .
          O sa schimb ce mi s-a recomandat. Acum sa gasesc de unde sa le iau mai ieftine.

Comment

• nu mai pot cu nervii. Alta zi, alt service dacia, acum dacooserv militari, aceeasi problema cu rampa, alt diagnostic. Astia imi recomanda sa schimb capetele de bara, bieletele de directie si basculele. Ce sa mai cred? Ce schimb?
            Attached Files

Comment

• Amortizoarele spate, 50 la suta e limita inferioara pentru eficacitate. In rest bielete si capete de bara vad ca sunt pe buzele tuturor.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Basculelee? Asta e tare. Poate pivotii sau bucsele basculii (desi nu cred), daca mecanicu baga levieru la fuzeta si misca in sus se simte joc la capul de bara? Daca da, trebuie schimbat capul de bara, insa in cazul bieletelor chiar nu stiu ce sa zic, adevaru este ca si astea se "duc" pt ca capata joc la "nuca" aceea unde se infileteaza pe caseta de directie. Ti-as recomanda service-ul serus, de pe bdul Timisoara, suuper de treaba baietii de acolo, si lucreaza repejor, la mecanica! bafta
                Last edited by andrei_mircea; 21 March 2012, 17:07. Reason: Automerged Doublepost
                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• initial au spus ca bucsele de la bascule, dupa care au spus ca in momentul in care se schimba aceste bucse, nu ar intra asa bine, asa ca...schimbam bascula cu totul

Comment

• eu am auzit ca se schimba bratul cu totul din cauza ca vechea bucsa mareste spatiul acolo si cand o introduci pe cea noua nu mai este asa fixa dar nu de fiecare data ci odata bucsa, odata cu totul

Comment

• Asta nu am mai auzit-o pana azi ! Deci material de 50bani.Smecheri baietii de la dacia, decat sa schimbi 2bucsi mai bine schimbi bascula cu totul, ce conteaza daca e de 10x mai scump (teoretic).
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Sorine, sfatul meu e sa schimbi capetele de bara, bieletele de directie si basculele (daca sunt bucsile duse), si vezi dupaia daca este nevoie sa schimbi si caseta de directie sau nu ... poate jocul din caseta este mic si nu se simte .
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• asa voi face, am primit niste preturi bune de la un coleg forumist. Acum incerc sa le schimb si vom vedea dupa daca mai este nevoie sa schimb si caseta.Va tin la curent.

Comment

• eu nu inteleg cum nu isi pot da seama niste mecanici unde ai jocul ... e simplu cand testezi jocul ...
                            schimba capetele si bieletele (lemforder este recomandarea mea) apoi refaci obligat geometria, nu cred ca s-a dus caseta asa prematur, sper

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

• Mecanici de 2 lei , daca te mai duci la inca unu , o sa iti zica sa iei alta masina...))
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Ia uite Sorin ce-am surprins azi! Frumos parcate toate 3 . Ufff

Prima: Cel mai frumos jeep din Bucuresti... sa traiesti.
                                A doua: Cea mai frumoasa masina din Ro normal... best car, best paint.
                                A treia: Cel mai frumos model de Skoda .
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google