Daca are joc, trebuie sa o schimbi , daca nu poti merge asa pana se va duce.In schimb o poti reconditiona daca mai au ce sa reconditioneze,dar iti da garantie 12 luni si dupaia poate sa strica iar ....mai bine cumperi alta.
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
O poza spion ... scuze de claritate dar se intelege masina
Sorin, n-ai primit nici un sms azi ?Attached Filessigpic
Comment
-
nu mai pot cu nervii. Alta zi, alt service dacia, acum dacooserv militari, aceeasi problema cu rampa, alt diagnostic. Astia imi recomanda sa schimb capetele de bara, bieletele de directie si basculele. Ce sa mai cred? Ce schimb?
Comment
-
Basculelee? Asta e tare. Poate pivotii sau bucsele basculii (desi nu cred), daca mecanicu baga levieru la fuzeta si misca in sus se simte joc la capul de bara? Daca da, trebuie schimbat capul de bara, insa in cazul bieletelor chiar nu stiu ce sa zic, adevaru este ca si astea se "duc" pt ca capata joc la "nuca" aceea unde se infileteaza pe caseta de directie. Ti-as recomanda service-ul serus, de pe bdul Timisoara, suuper de treaba baietii de acolo, si lucreaza repejor, la mecanica! baftaMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Sorine, sfatul meu e sa schimbi capetele de bara, bieletele de directie si basculele (daca sunt bucsile duse), si vezi dupaia daca este nevoie sa schimbi si caseta de directie sau nu ... poate jocul din caseta este mic si nu se simte .
Comment
-
eu nu inteleg cum nu isi pot da seama niste mecanici unde ai jocul ... e simplu cand testezi jocul ...
schimba capetele si bieletele (lemforder este recomandarea mea) apoi refaci obligat geometria, nu cred ca s-a dus caseta asa prematur, sper
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Comment
-
Mecanici de 2 lei , daca te mai duci la inca unu , o sa iti zica sa iei alta masina...))
Comment
Comment