PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in a doua fotografie se vede si proprietarul
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• mai nene, nu mai pot sa ascund masinile, ca repede le mai gasiti . Ma suparam daca nu dadeai un semn cand ai venit in Bucuresti
      Razvane,unde ma vezi tata, ca eu nu identific personajul

Comment

• priveste cu atentie

Comment

• sorine schimba bieleta si capatu de bara ca de la bieleta poate sa aiba joc

basculele bucsa se schimba separat pivotu mai nasopa
          vopsitorie preturi bune

Comment

• am inteles perfect

P.S. Ma intreba cineva ce fac cu trei masini. Pai, de exemplu, saptamana asta, Pissisica ajunge pe mainile doctorului Matheo, deci este imobilizata. Skoda, intra si ea la alti doctori, ca am belit-o in weekend, asa ca voi ramane cu dustarica, sa ma plimb intre serviceuri , ca tot sunt tanar pensionar.
            Sa a povestesc :
            Vineri, in drum spre Sinaia, dupa petromul de la Ploiesti, eram pe banda2, mers normal, 90-100km/h. Pe banda 1, un camion vrea sa depaseasca un alt camion parcat si...inevitabilul s-a produs. Intro fractiune de secunda, am vazut cum mi se ingusteaza banda. In stanga parapet, in dreapta, camion. Claxoane, frane....nimic. Boul a intrat pe banda 2 si s-a urcat pe mine. Sotiei insarcinate i s-a facut rau, baiatul era in dreapta spate.A venit smurdul,politia. In final, traim cu totii,nu avem nimic multumita Bunului Dumnezeu...
            Attached Files

Comment

• e bine ca nu ati patit nimica, fierul se indreapta/schimba !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ce faci cu pissica?mai tai din ''arce''
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• mama ce nemernic, a rupt tabla de pe skoda, nu se poate asa ceva, bine ca sunteti sanatosi cu toti !!!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Atentie mare la cei cu tir-urile, se asigura si ei dar te sfideaza deoarece esti mai mic si nu ai cu cine sa te pui.

Bine ca a fost decat o sifonare si nu ai ajuns pe sub roti sau urcat pe acel parapet.
                    real power..... diesel power by

Comment

• wow ! bine ca sunteti sanatosi. tabla se`ndreapta.
                      da cum de nu a atins si oglinda ?

Comment

• era "peste" parapet, probabil. bine ca sunteti ok. sorin, pentru piese puteai incerca targ vitan. aveau preturi foarte ok astazi. cap de bara 45 lei, flansa amortizor cu tot cu rulment tot 45...

Comment

• razvane si cat de ok sunt piesele ?? daca sunt "piese de origine"....
                          eu i-as recomanda sa cumpere de la baietii de pe forum, de la dacia shop, de la daniel...

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                            era "peste" parapet, probabil. bine ca sunteti ok. sorin, pentru piese puteai incerca targ vitan. aveau preturi foarte ok astazi. cap de bara 45 lei, flansa amortizor cu tot cu rulment tot 45...
                            parapetul este in partea stanga a masinii de obicei ...
                            ne lamureste sorinel pana la urma

Comment

• 1. astazi am cumparat piesele de la @evali, piese de origine, iar PiSSisica a intrat pe manutzele lui Matheo. Urmeaza musai geometria.
                              2. skoda maine merge la constatare. Intreba Razvan de ce nu a atins si oglinda.....O cauza ar fi ca,dupa ce am franat brusc si am simtit ca boul nu vede,in urmatoarea secunda am accelerat, sperand sa nu ma faca sandwich cu parapetul de pe stanga.(sau....oglinda era mai sus de flapsul barii camionului.....ce mai conteaza acum)
                              3. dusterica primeste maine statia mult asteptata .Pe ea se va calibra antena, dupa care, in functie de masina cu care ies din Bucuresti, o voi muta. Sper sa nu fiu nevoit sa cumpar inca 2 antene .

Comment

• n-ai tu treaba )

odata reglata antena, ramane valabila pentru orice masina

drumuri bune colegu si doamne ajuta

ceva economie de vanzare .... )))))))))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google