in a doua fotografie se vede si proprietarul
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am inteles perfect
P.S. Ma intreba cineva ce fac cu trei masini. Pai, de exemplu, saptamana asta, Pissisica ajunge pe mainile doctorului Matheo, deci este imobilizata. Skoda, intra si ea la alti doctori, ca am belit-o in weekend, asa ca voi ramane cu dustarica, sa ma plimb intre serviceuri , ca tot sunt tanar pensionar.
Sa a povestesc :
Vineri, in drum spre Sinaia, dupa petromul de la Ploiesti, eram pe banda2, mers normal, 90-100km/h. Pe banda 1, un camion vrea sa depaseasca un alt camion parcat si...inevitabilul s-a produs. Intro fractiune de secunda, am vazut cum mi se ingusteaza banda. In stanga parapet, in dreapta, camion. Claxoane, frane....nimic. Boul a intrat pe banda 2 si s-a urcat pe mine. Sotiei insarcinate i s-a facut rau, baiatul era in dreapta spate.A venit smurdul,politia. In final, traim cu totii,nu avem nimic multumita Bunului Dumnezeu...
Comment
-
e bine ca nu ati patit nimica, fierul se indreapta/schimba !
Comment
-
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postera "peste" parapet, probabil. bine ca sunteti ok. sorin, pentru piese puteai incerca targ vitan. aveau preturi foarte ok astazi. cap de bara 45 lei, flansa amortizor cu tot cu rulment tot 45...
ne lamureste sorinel pana la urmaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
1. astazi am cumparat piesele de la @evali, piese de origine, iar PiSSisica a intrat pe manutzele lui Matheo. Urmeaza musai geometria.
2. skoda maine merge la constatare. Intreba Razvan de ce nu a atins si oglinda.....O cauza ar fi ca,dupa ce am franat brusc si am simtit ca boul nu vede,in urmatoarea secunda am accelerat, sperand sa nu ma faca sandwich cu parapetul de pe stanga.(sau....oglinda era mai sus de flapsul barii camionului.....ce mai conteaza acum)
3. dusterica primeste maine statia mult asteptata .Pe ea se va calibra antena, dupa care, in functie de masina cu care ies din Bucuresti, o voi muta. Sper sa nu fiu nevoit sa cumpar inca 2 antene .
Comment
Comment