PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @andrei: o bascula completa e in jur de 150 lei. Merita din plin sa schimbi cu totul, mai ales la pretul asta.

Comment

• Pffff pai nu pentru asta ai muncit la ea?!..pentru tine si pentru interviuri...intra si sxy la vopsit in 2 sapt...si am si bara pe spate ..)...

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        @andrei: o bascula completa e in jur de 150 lei. Merita din plin sa schimbi cu totul, mai ales la pretul asta.
        e chiar 115ron, daca o iei de la evali. Piesa de origine
        Dady, be my guest in the city. I`m home at Sinaia

Comment

• Voila, pt 115 lei nici nu merita sa nu pui ce-i mai bun.

Comment

• Am facut calculul,cu bascula data jos(munca ta,sa zicem) si cumparat bucse si pivoti care trebuie probabil sa te duci la un sevice sa ti le scoata/puna, ca nu ai presa, si faci economie MAXIM 20 de lei,deci nu se merita
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• nu-mi vine sa cred. La munte a venit iarna iar . Si nu e pacaleala de 1 aprilie.
              Attached Files

Comment

• Nu numai la munte))
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Eu cred ca e pacaleala de la Dumnezeu asta -

Comment

• Cum se simte Sorin cu basculele si toate cele schimbate?
                    Masina ste mai "legata"?
                    TTe intreb ca trebuie sa fac si eu aceeasi operatiune si sa stiu la ce ma astept
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu mai trepideaza masina. Raspunde mai ferm la viraje.Zici ca n-am servo .Abia acum imi dau seama ca daca mai stateam mult, se putea rupe ceva pe la directie si o dadeam in altele

Comment

• Bun... sa ma apuc si eu sa scriu pe aici: deci, am avut placerea sa petrec 1 noapte la pensiunea New Aosta Garden, unde m'am simtit excelent, atat eu cat si colegii mei, totul a fost de nota 10 dar sa trecem la subiectul principal ca am deviat putin. Am avut si onoarea sa vad PiSSisica, care a fost fotografiata din aprope toate unghiurile posibile si sincer sa fiu am ramas uimit, chiar daca am mai vazut'o si inainte. Postez cateva fotografii mai jos...
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• arata bine, foarte bine ! ca intotdeauna
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• super masina. ai facut o treaba buna.
                            spune-mi te rog ... ledurile din farul fata de la semnalizare,erau in far sau le-ai montat tu ?
                            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Multumesc Claudiu, atat pentru sedinta foto, cat si pentru vizita, impreuna cu clasa ta, la pensiune.
                              @andrei, ledurile sunt montate ulterior, de catre arhi-mega-ultra cunoscutul expert in leduri Dragman the ledman
                              p.s. Razvanele,si pozele facute de tine prin gardul pensiunii sunt pastrate in arhiva,insa, vezi ca, periodic, trebuie schimbate si improspatate

Comment

• E urata rau... are 2 culori pe ea.. cand ma uit din fata e verde, cand ma dau un metru mai incolo e galbena... . Brotacu' lu' Sorinel

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google