PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorine arata demential...promiy ca dupa ce iese SXY-ul de la stilizat la tine ma opresc!

Comment

• o arata demential, insa ..
      k.k.m-as in drumurile patriei ca mi-am rupt acuma spoilerul in fata primariei din Sinaia . Nu mai pot de nervi

Comment

• Auuuuu...stiu ce simti am patit...vine APV-ul sambata in tara dca vrei vb cu el si te rezolva..cu vopsitul e mai rau...

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
          o arata demential, insa ..
          k.k.m-as in drumurile patriei ca mi-am rupt acuma spoilerul in fata primariei din Sinaia . Nu mai pot de nervi
          incearca sa vorbesti cu vicele. se va rezolva
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Astazi am trecut pe la pta iancului si ti-am vazut masina acolo, arata demential !

Unul din cele mai reusite logan-uri , respectele mele.

Am dat tarcoale pe acolo de 2, 3 ori, se uita lumea urat pe mine ziceau ca vreau sa fur ceva ))
            sigpic

Comment

• poate reuseai sa iti furi vreo doua asa de amorul artei )))
              doar sti bine ca cei nevinovati "si-o fura" ..... ))))

Comment

• bGy, stai linistit ca nu ti se intampla nimic .Ma bucur ca ai ...ai dat doar tarcoale. Cineva,inaintea ta, a si marcat locul, pe portbagajul meu....cu cheia
                In rest, noi sa fim sanatosi.

Comment

• Niste nesimtiti care sunt plini de invidie iti spun eu.

Eu tocmai cautam o masina sa o vad ca vorbisem cu proprietarul ca o are pe la pta iancului , un logan cu NR B-967-SNL , din pacate nu l-am gasit, dar am profitat ca sunt in zona si ti-am admirat masina, frumoasa foc, nu imi iau gandul de la ea
                  sigpic

Comment

• ceva imi spune ca PSS-ul va primi mocheta in viitorul apropiat.
                    (scuzati calitatea fotografiilor. in realitate este mult mai frumos contrastul verde-negru)
                    Attached Files

Comment

• mi se pare mie sau pe cel de la sofer sunt deja urme de bocanci??
                      Multumesc mult Razvan pentru cadou . Abia astept sa le pun in masina

Comment

• Sorin am trecut sambata pe langa masina si am vazut-o prafuita si pe bara fata o mica julitura, in dreptul farului stanga.
                        P.S. Si murdara tot frumoasa este.......
                        sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• dap
                          In perioada asta am folosit numai dusterul, am fost numai la Sinaia, iar un bou n-a avut loc de masina mea, parcata aproape de bordura, prafuita.E luata vopseaua pe toata suprafata aia. Momentan banii se directioneaza toti catre pensiune, asa ca va ramane asa julita. Ieri am spalat-o si am adus-o la Sinaia, s-o am sub supraveghere.

Comment

• pacat sorine pt ce s-a intamplat, dar oricum masina tot o frumusete ramane asa cum este.

Comment

• PSS la Sinaia...in maxim 2 zile va fi si SXY )...o sa fie haos

Comment

• Ai reusit sa repari spoilerul fata?
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google