PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Alex. Nu am nici timp, nici bani, momentan, pentru a ma ocupa de PiSSisica. De aceea am scos la vanzare kitul de la K&N ...

Comment

• Arata bine mocheta ;) in masina cu ea :>
      sigpic

Comment

• wow, ai pus ceva suflet... si rezultatul e unul dintre cele mai frumoase logane.
        Felicitari !
        p.s. - ma ''dau'' foarte des pe brasov - bucuresti dar n-am avut norocul s-o vad ''live''...

si inca ceva, n-am cum sa citesc chiar totate postarile, te-as ruga mult da-mi un numar de post unde sa ma uit la ce ai umblat pe la motor. multumesc. bafta !
        Last edited by dani55wss; 23 May 2012, 14:18. Reason: Automerged Doublepost
        http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• asta inseamna sa ma apuc eu sa citesc toate posturile,nu?

Comment

• he he asta a fost tare !)))))) las' ca mai rasfoiesc eu unpic, da' sa stii ca daca nu gasesc apelez iar la tine !!
            drumuri bune, bafta !
            http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

• am vazut si eu ieri pss-ul live..superb..no coment..sunt cazat la hotel ioana putin mai sus de tine..felicitari pentru logan si 2 pozici facute in graba
              Attached Files
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

• poti urca pe bordura aia?
                sigpic

Comment

• da, e mai mica bordura pe podul ala. aia apropo e parcare oficiala Logan Club

Comment

• Bordura nu e la acelasi nivel peste tot .

Comment

• Eu am avut ocazia (impreuna cu fiul meu care apropo,este mare fan PSS!!!)sa vad FRUMOASA la semafor(unul langa celalalt!!!)la Pta Victoriei ! Tare,tare masinutza !: Drool3:
                      LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                        am vazut si eu ieri pss-ul live..superb..no coment..sunt cazat la hotel ioana putin mai sus de tine..felicitari pentru logan si 2 pozici facute in graba
                        Data viitoare, cand va trebui sa platesti tu cazarea , poate tragi la pensiunea mea. Diferentele sunt....doar de nume . Multumesc pentru poze.Pacat ca eu pana vineri sunt la Bucuresti ; altfel, te invitam la o cafea la mine

Originally posted by FANE_CLK View Post
                        poti urca pe bordura aia?
                        Fane, doar pana acolo pot parca. De acolo, bordura se inalta prea tare

Originally posted by razvanamza View Post
                        da, e mai mica bordura pe podul ala. aia apropo e parcare oficiala Logan Club
                        E parcare logan club, dar ala e locul meu

Originally posted by eugenio_23 View Post
                        Eu am avut ocazia (impreuna cu fiul meu care apropo,este mare fan PSS!!!)sa vad FRUMOASA la semafor(unul langa celalalt!!!)la Pta Victoriei ! Tare,tare masinutza !: Drool3:
                        Asa e, Eugenio. Sa nu uitam ca eu te-am abordat pe tine Succes si tie

Comment

• eram dator lui Razvan_005 cu poze si impresii despre covorasele facute cadou. Parca sunt de acolo, vin perfect, iar contrastul este bestial.Iti multumesc inca o data pentru cadou.
                          p.s. in curand, o mare mare surpriza (incep si eu ca Radu-FastFurious )
                          Attached Files

Comment

• amortizoarele... ce ai mai facut cu ele ? Nu ai mai sunat ...

Comment

• Frumoasa foc mai e.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cand masina ajunge in Bucuresti, te voi cauta Cosmin, sa-mi montezi amortizoarele.Pana atunci, someaza la Sinaia.
                                Alex,frumoasa...si atat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google