cum frumoasa si atat ce vrei sa zici?...arata bine la interior,incearca sa tai din maneta vro 4 cm va da mult mai binebaiatu care ti a dat covoarele face asa ceva si pentru vanzare?
PiSSisica,acum VERDE.(Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 3 Editia 2011)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sorin_pss View Posteram dator lui Razvan_005 cu poze si impresii despre covorasele facute cadou. Parca sunt de acolo, vin perfect, iar contrastul este bestial.Iti multumesc inca o data pentru cadou.
p.s. in curand, o mare mare surpriza (incep si eu ca Radu-FastFurious )
sa le calci in picioare cu placere !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
ca...
ce incepe frumos se termina urat. Imi pare rau ca nu pot duce proiectele pana la capat. PiSSisica va deveni istorie in curand. Cred ca voi vinde dupa ea tot ce pot si sa o aduc la stadiul stock . Dusterica nu e pe numele meu, asa ca nu se vor putea atinge si de el. Asta e lucrul cel mai important
Asta-i viata....mergem inainte. 99PSS si 123PSS vor ramane mereu in inima mea......
Comment
-
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postca...
ce incepe frumos se termina urat. Imi pare rau ca nu pot duce proiectele pana la capat. PiSSisica va deveni istorie in curand. Cred ca voi vinde dupa ea tot ce pot si sa o aduc la stadiul stock . Dusterica nu e pe numele meu, asa ca nu se vor putea atinge si de el. Asta e lucrul cel mai important
Asta-i viata....mergem inainte. 99PSS si 123PSS vor ramane mereu in inima mea......
Sti cum e in viata, urcusuri si coborasuri, asa e viata.sigpic
Comment
-
domnu o vinzi dupa 1000 sedinte foto facute de joker in iasi)),daac nu ..nu ai voie.sorin tu stii ce e bine pt tine ,respect pt ce ai facut din masina si sper din tot sufletu sa ramana in curtea ta mult timp.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment