ma luat durerea de cap cand am vazut masina, mult prea incarcata, da toate prostiile jos.
MIRAX-my Car
Collapse
X
-
nu trebuie sa te superi!era de asteptat sa primeste laude si critici pentru masina!multi au inceput cu modificari nu tocmai bune si cu sfatul colegilor au ajuns sa aiba masini de apreciat!cu banii pe care ii bagi in abtipilduri si altele ai putea sa iti iei xenon,sa iti iei jante si alte chestii care iti sunt cu adevarat de folos si sa lasi masina cat mai simpla decat sa o incarci inutil..sunt curios cum o sa evolueze masina..numai bine
Comment
-
tocmai, ca fiind d astea megadrive sunt usor de desfacut ca practic ce le tine lipite e un fel de cauciuc, nu adeziv ca lumea ca la cele originale...cauta pe forum si o sa gasesti threaduri in care se explica cum sa desfaci farurile..la tine o sa mearga si mai repede de atatdoar nu astepta sa ti scrie lumea aici, cauta pe forum si vei gasi
sigpic
Comment
-
cam urat ai prins butoanele de la geamurile din spate.incearca sa le prinzi altfel.se vede foarte urat.daca inca nu ai macarele si butoanele sunt puse degeaba parerea mea e sa le dai jos iar cand o sa pui geamuri electrice sa le pui la loc.nu te supara pe mine dar colegii au dreptate.
Comment
-
Salut.
deci,criticile te-au adus pe drumul cel bunfelicitari si succes in modificari
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Poti sa le faci si culoarea masinii. Ca la mine.
Oricum masina arata bine.
Comment
-
Originally posted by XSorynX View Postcam urat ai prins butoanele de la geamurile din spate.incearca sa le prinzi altfel.se vede foarte urat.daca inca nu ai macarele si butoanele sunt puse degeaba parerea mea e sa le dai jos iar cand o sa pui geamuri electrice sa le pui la loc.nu te supara pe mine dar colegii au dreptate.sigpic
Comment
-
alin 0007 s-au desfacut usor sau ai lucrat ceva timp la ele?,multumesc Augustin-Yng ,unele sint constructive,acum masina nu mai are dungile laterale,nu mai are stikerele logan club la spate pe portbagaj,nu mai are bandourile alta culoare decit negre,nu mai are acea motorizare din inauntru,cu 2,8 hdi,unele lucrurile le mai pastrez cum ar fi amintirile manastirilor din romania,asta ptr suflet,restul sper sa le mai schimb,pe parcurs...
multumesc Geo,asa este consola in sine este altfel decit la modele prevazute cu geamurile electrice spate,am improvizat poate mai era si o alta solutie dar cind le-am pus era destul de frig afara...sigpic
Comment
-
Originally posted by MIRAX View Postasteptam sa vina caldura,sa pot desface farurile si stopurile ptr vopsire,cred ca negru mat ar fi cea mai potrivita alegere,voi ce ziceti?
Spor mult si succes. Eu unul ma bucur ca ai renuntat la acele lucruri.
Sa ne mai pui si pozeeeee!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment