MIRAX-my Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masina arata bine dar inegreste putin lampile de pe spate cu o folie ceva doar ca sa mai dispara din luciul ala. Bafta!

Comment

si inca citeva...
      Attached Files
      sigpic

Comment

da este in proiect si asta jelly,lipsa timp insa,o sa le fac cu o folie ceva...
        sigpic

Comment

Frumoasa masina

Comment

mersi cosmin 1995,se pare ca si a ta este tot albastru marine nu ai modificat nimic?
            sigpic

Comment

Ba da ,am modificat putin.Vezi ca am my ride si vezi acolo modificarile

Comment

aha am inteles..........
                sigpic

Comment

Arata bine masina,este ingrijita,dar stema cu Renault cromata de pe bara fata e din alt film.Incearca sa faci modificari cat mai subtile.Stima.

Comment

ce mi-ai sugera ? ptr bara fata??
                    sigpic

Comment

vopsea plus sigla originala, sau autocolant personalizat pentru bara fatza si polish pentru faruri bafta
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

da intre timp am schimbat si farurile si am pus lupe bixenon in ele ,acum sa schimbat fata,avind in vedere ca am vopsit si interiorul farului in culoarea masinii...am sa adaug si poze cind va fi timp.
                        sigpic

Comment

vopseste si stopurile tot in culoarea masinii ... ca nu prea se incadreaza in peisaj cromul ala acolo ... mult succes
                          sigpic
                          Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

sunt foargreu de desfacut stopurile sigur le vopsesc dar trebuiesc desfacute
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google