MIRAX-my Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MIRAX-my Car

desi inca nu am cele mai spectaculoase modificari,printre ele am inlocuit farurile,bara spate are difuzor,stopurile sint inlocuite,ornamentele(chederele) de linga sticla geamurilor usi vopsite in cul.masinii-asta pe la exterior,la interior am schimbat folia ceasuri bord,butoanele consola centrala au leduri,bordul cu leduri albe si rosii,spatiu depozitare phase2,butoanele electrice spate -in curind si macaralele,pe fata am deja macarale electrice,modelul fiind un ambiance...sigla volan-dacia,inele aeratoare duster...cam astea sint modif.aduse pina acum doar de mine,loganelului...priviti si voi cum arata
    Attached Files
    sigpic

Cred ca esti foarte credincios, dar nu crezi ca ai cam exagerat cu iconitele?

Ca sa fiu direct: de pe masina ta, as mai pastra asa: stopurile, farurile (doar daca le-ai vopsi si ai scapa de abur), iar in rest as da jos: tot ce ei pus aiurea la interior (kg de iconite, sigla 2.8 - nu stiu cu ce te incalzeste, perdelele la geamuri etc.), exterior (tot ce e crom, sigla fata as pune una DACIA, capacele alea urate, antena de pe spate care nu stiu la ce foloseste, dungile alea negre subtiri de pe usi care nu urmeaza nici o linie, stickerele in general jos).

Spor la treaba!
    Last edited by iamagi; 4 March 2011, 14:53.
    sigpic

Comment

Salut.
      In mare a spus colegul dinainte.Da prea incarcata,cu multe brizbrizuri,dar daca-ti plac.Asta e.Si mai e si dunga aceea pe lateral.
      Masina ta,gusturile tale.Eu unu prefer masina,mai simpluta
      Bafta la modificari
      Numai bine.

aici e sora masini tale.....http://www.loganclub.ro/forum/un_log...5.html?t=25935 binr....cum i-mi place mie
      Last edited by Augustin-Yng; 4 March 2011, 15:00.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

ce sa-i faci nu toata lumea are bani de genti pe masina,credincios sint asta nu este un lucru rau,cred,restul e placerea mea...
        sigpic

Comment

Salut.
          Nu-i vorba MIRAX de "genti" dar mie unul mi se pare prea impopotonata sincer.
          Acum nu vreau sa te superi,era doar o parere.Tu faci cum doresti,doar e masina ta.
          Bafta la modificari.
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

ce fel de genti ? daca vrei luis vuiton te cred , dar poti cumpara ceva de bazar la 10-20 lei geanta.
            fiecare are placerea si gustul lui in a modifica , eu sincer asa da jos sigla aia cu 2.8 hdi , nu`i vad rostul.

Comment

faina masina.spor la modificari.multi km fara probleme
              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Originally posted by MIRAX View Post
                ce sa-i faci nu toata lumea are bani de genti pe masina,credincios sint asta nu este un lucru rau,cred,restul e placerea mea...
                Foarte bine ca esti credincios, asta nu-i un lucru rau. In schimb, spre exemplu ai iconita si-apoi ai stickere cu renault f1 team, crezi ca se imbina una cu alta?

Legat de jante, eu sunt de parere ca daca nu ai bani de ele asta este, acum nu esti obligat sa pui cine stie ce fita de firma sau eu mai stiu ce. Poti lasa masina si fara jante foarte bine dar, nu inseamna ca trebuie sa-i faci o groaza de chestii urate si inutile (asta este strict parerea mea fara suparare). Esti vechi pe forum, probabil ai vazut si citit mult, ai observat reactia userilor la anumite masini, nu-nteleg de ce nu vezi si alte lucruri bune de pus pe logan mai frumoase si mai utile.
                Anyway, eu iti doresc succes, este masina ta, ai investit in ea, ai depus munca.
                Spor!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

prea ostentativ, toate natiile de stickere de acord cu baietii
                  sigpic

Comment

am vrut o masina mai de familie modificarile facute pe la ea le-am facut cu efort minim si doar eu,spuneti mai exact cele care nu va plac la ea si am sa vad ce pot face...
                    sigpic

Comment

exterior: cat mai clean, adica farurile si stopurile daca le desfaci si le vopsesti negru in interior o sa areta superb..scapa de crom si stickere...cum zici tu, e masina de familie si daca vrei sa ramai in ideea asta, nu si au rostu stickerele...ala de parbriz cu logan club e naspa pe portbagaj, parerea mea...ideea genului asta de sticker e sa fie usor de recunoscut de ceilalti colegi din trafic cand vin din fata..pentru spate e altu...in interior, cat mai clean, pune i o folie..astea nu te costa asa mult...jante stiu cum e, nu te obliga nimeni sa iei daca n ai bani
                      sigpic

Comment

Originally posted by iamagi View Post
                        Cred ca esti foarte credincios, dar nu crezi ca ai cam exagerat cu iconitele?

Ca sa fiu direct: de pe masina ta, as mai pastra asa: stopurile, farurile (doar daca le-ai vopsi si ai scapa de abur), iar in rest as da jos: tot ce ei pus aiurea la interior (kg de iconite, sigla 2.8 - nu stiu cu ce te incalzeste, perdelele la geamuri etc.), exterior (tot ce e crom, sigla fata as pune una DACIA, capacele alea urate, antena de pe spate care nu stiu la ce foloseste, dungile alea negre subtiri de pe usi care nu urmeaza nici o linie, stickerele in general jos).

Spor la treaba!

Uite, ca sa nu mai scriu si eu acelasi lucru eu sustin tot ce este notat in acest post!
                        P.S. In faruri ai xenon?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

bun Geo, ms de idei,nu credeam ca o sa stirnesc asa de mult interes!!! ,nu ma asteptam,la o asa opinie de idei, de la insasi membrii logan club, toate probabil au rostul lor,si poate chiar constructiv...
                          sigpic

Comment

Salut.
                            pe viitor citeva sugestii,daca-ti plac si in primul rand daca dispui de partea financiara[aici e buba tuturor]
                            -folie geamuri[daca-ti place]
                            -oglinzi mari de mcv
                            -dunga aceea laterala[cea lipita pe partea stg.dealungul masinii]jos cu ea
                            -antena aceea de pe panoul lateral stg/spate[e utila la ceva?]
                            -cromul de pe bandourile laterale[protectia la usi]ori revi la cele negre,ori vopsestele in culoarea masinii
                            -2.8hdi-JOS CU EA
                            Cam atat din punctul meu de vedere.
                            Bafta in continuare.
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

o sa pun si folie pe geamuri,perdelutele erau prima optiune si mai ieftina,oglinzile sint in plan,probabi dungile negre laterale o sa dispara de tot,bandourile o sa le vopsesc in culoarea masinii,sigla aceea cu 2,8 o sa o dau jos din interior,mai astept opinii,si cum ar trebui sa o fac mai altfel decit este acum...

...probabil doar as ao sa pot sa scot masina din anonimat desigur costa!..nu xenon nu am inca in faruri
                              Last edited by MIRCEA 97 GMB; 4 March 2011, 15:51. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google