MIRAX-my Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma luat durerea de cap cand am vazut masina, mult prea incarcata, da toate prostiile jos.

Comment

nu trebuie sa te superi!era de asteptat sa primeste laude si critici pentru masina!multi au inceput cu modificari nu tocmai bune si cu sfatul colegilor au ajuns sa aiba masini de apreciat!cu banii pe care ii bagi in abtipilduri si altele ai putea sa iti iei xenon,sa iti iei jante si alte chestii care iti sunt cu adevarat de folos si sa lasi masina cat mai simpla decat sa o incarci inutil..sunt curios cum o sa evolueze masina..numai bine

Comment

probabil dupa un timp si o restilizare poate altfel o sa postez desigur poze cu masina,daca o sa pot pune xenon in faruri,genti si altele sa dau jos unele dungi,stikere din exterior,sa vedem ce o sa pot face...
        sigpic

Comment

domnu..jante..genti sunt alea in care tii farduri ) desfa farurile si stopurile si fa le negre in interior, pune xenon si o sa vezi ca e o schimbare mare de look
          sigpic

Comment

poate e usor de spus nu m-as baga la desfacut de faruri ,stopuri,poate stie cineva vreo modalitate sau cum se face asta??
            sigpic

Comment

tocmai, ca fiind d astea megadrive sunt usor de desfacut ca practic ce le tine lipite e un fel de cauciuc, nu adeziv ca lumea ca la cele originale...cauta pe forum si o sa gasesti threaduri in care se explica cum sa desfaci farurile..la tine o sa mearga si mai repede de atat doar nu astepta sa ti scrie lumea aici, cauta pe forum si vei gasi
              sigpic

Comment

cam urat ai prins butoanele de la geamurile din spate.incearca sa le prinzi altfel.se vede foarte urat.daca inca nu ai macarele si butoanele sunt puse degeaba parerea mea e sa le dai jos iar cand o sa pui geamuri electrice sa le pui la loc.nu te supara pe mine dar colegii au dreptate.

Comment

asteptam sa vina caldura,sa pot desface farurile si stopurile ptr vopsire,cred ca negru mat ar fi cea mai potrivita alegere,voi ce ziceti?
                  sigpic

Comment

Salut.
                    deci,criticile te-au adus pe drumul cel bunfelicitari si succes in modificari
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Poti sa le faci si culoarea masinii. Ca la mine.
                      Oricum masina arata bine.
                      Attached Files

Comment

Originally posted by XSorynX View Post
                        cam urat ai prins butoanele de la geamurile din spate.incearca sa le prinzi altfel.se vede foarte urat.daca inca nu ai macarele si butoanele sunt puse degeaba parerea mea e sa le dai jos iar cand o sa pui geamuri electrice sa le pui la loc.nu te supara pe mine dar colegii au dreptate.
                        sorine acolo sunt puse si din fabrica si consola de la modelu chel n are nici un fel de prindere pentru ele, asa ca a improvizat..putea sa l prinda cu ceva adeziv, da sa nu exageram acuma cu sfaturile, atata timp cat sunt utile ce mai conteaza
                        sigpic

Comment

alin 0007 s-au desfacut usor sau ai lucrat ceva timp la ele?,multumesc Augustin-Yng ,unele sint constructive,acum masina nu mai are dungile laterale,nu mai are stikerele logan club la spate pe portbagaj,nu mai are bandourile alta culoare decit negre,nu mai are acea motorizare din inauntru,cu 2,8 hdi,unele lucrurile le mai pastrez cum ar fi amintirile manastirilor din romania,asta ptr suflet,restul sper sa le mai schimb,pe parcurs...

multumesc Geo,asa este consola in sine este altfel decit la modele prevazute cu geamurile electrice spate,am improvizat poate mai era si o alta solutie dar cind le-am pus era destul de frig afara...
                          Last edited by MIRCEA 97 GMB; 11 March 2011, 17:03. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

Originally posted by MIRAX View Post
                            asteptam sa vina caldura,sa pot desface farurile si stopurile ptr vopsire,cred ca negru mat ar fi cea mai potrivita alegere,voi ce ziceti?
                            Sincer, la faruri nu cred sa conteze foarte mult daca-i negru mat sau lucios. Pui sticla peste care este deja un pic matuita si diferentele nu cred sa se vada foarte mult.

Spor mult si succes. Eu unul ma bucur ca ai renuntat la acele lucruri.

Sa ne mai pui si pozeeeee!
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

am sa adaug si poze dar probabil nu asa de curind ,schimbarile vreau sa le fac cu timpul sper sa se incalzeasca...
                              sigpic

Comment

masina se vede ca este ingrijita,felicitari!dar incearca sa o lasi cat mai simpla!bafta in continuare la modificari!
                                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google