MIRAX-my Car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...de ingrijit o ingrijesc asa cum pot,sigur unele schimbari vor in bine,multumesc de aprecieri.
    sigpic

Comment

Salut.
      Asteptam poze cu noua fata a masinii
      Ma bucur ca ai realizat ca acele lucruri schimba masina......in rau.......
      Amintirile de la manastiri le poti pastra,dar nu in numar mare[parerea mea]tu faci cum doresti.
      Spor la modificari si bani pentru investitii.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

deocamdata am reusit sa vopsesc interiorul farurilor in cul.masinii,bandourile au devenit negre,pur si simplu am luat unele noi,iar spatele este mai clean si motorizarea in cul masinii,mai vedem ce putem schimba...am pus si citeva poze
        Attached Files
        sigpic

Comment

si fata desi nu se vede exceptional cu tel am pozat...
          Attached Files
          sigpic

Comment

frumoase faruri domnu
            pe spate era frumos daca dadeai jos si cleberul si motorizarea sa lasi numai sigla ca sa o scoti pe aia costa multe lovele
            stopurile cand le inegrim?
            le desfaci sau mai simplu le dai cu spray de stopuri?
            Last edited by vyp75; 13 March 2011, 18:16.
            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

multumesc vyp75,am facut ceva si eu,stopurile o sa le dau jos sticlele si o le vopsesc in culoarea masinii si pe ele dar cu ceva timp,in privinta motorizarii de pe spate costa as vrea sa o las clean pe portbagaj dar sa vad cum ma incadrez...
              sigpic

Comment

frumoase,sa le stapanesti sanatos!!schimba proiectoarele alea
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

ms pipan,nu stiu inca daca originalele mai merg in locul lor,vreau sa schimb bara prima data apoi ,vedem...
                  sigpic

Comment

Incet incet va arata mult mai bine masina scoate cromu dupa clante....Bafta
                    Last edited by sorin17; 20 March 2011, 13:59.

Comment

cam asa arata acum masina in poza de la avatar si la semnatura se pot vedea schimbarile...
                      sigpic

Comment

frumoasa masina spor la modificari

Comment

Fa ceva cu bara fata.Nu arata bine ce vad pe ea.Pare sa fie o vopsea coscovita, si potriveste teava de la esapamnt pe decupatura din bara.

In rest spor la modificari!!
                          real power..... diesel power by

Comment

domnu Mirax, imi place ca nu esti incapatanat si asculti de sfaturile celor de aici, desi la inceput nu era asa . Vezi ca masina incepe sa arate mai bine ? eu as renunta la cromu de pe sigla, de pe manere, stikerul EU , si daca tot ai facut negru la faruri, de ce nu te-ai incumetat si la stopuri ? oricum imi place ambitia , sa ai spor si bani pentru a-l infrumuseta in continuare !
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

TUDOR,are calandrul crom,are v-ul crom sigla nu vad cu ce incurca,in fine bara fata am schimbato fata de primele poze cu una noua nouta,COSMINDAN,nu are vopsea pe ea,iar stopurile spate am incercat sa le desfac dar nu vad modalitatea sint f bine prinse probabil de aceea nu am avut nici probleme cu ele pina acum de 4 ani,vom mai vedea...
                              sigpic

Comment

mai urc aici citeva foto de actualitate...sa vedem reactia colegilor de forum si ce mai putem face...
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google