...de ingrijit o ingrijesc asa cum pot,sigur unele schimbari vor in bine,multumesc de aprecieri.
MIRAX-my Car
Collapse
X
-
Salut.
Asteptam poze cu noua fata a masinii
Ma bucur ca ai realizat ca acele lucruri schimba masina......in rau.......
Amintirile de la manastiri le poti pastra,dar nu in numar mare[parerea mea]tu faci cum doresti.
Spor la modificari si bani pentru investitii.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
frumoase faruri domnu
pe spate era frumos daca dadeai jos si cleberul si motorizarea sa lasi numai sigla ca sa o scoti pe aia costa multe lovele
stopurile cand le inegrim?
le desfaci sau mai simplu le dai cu spray de stopuri?Last edited by vyp75; 13 March 2011, 18:16.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
domnu Mirax, imi place ca nu esti incapatanat si asculti de sfaturile celor de aici, desi la inceput nu era asa . Vezi ca masina incepe sa arate mai bine ? eu as renunta la cromu de pe sigla, de pe manere, stikerul EU , si daca tot ai facut negru la faruri, de ce nu te-ai incumetat si la stopuri ? oricum imi place ambitia , sa ai spor si bani pentru a-l infrumuseta in continuare !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
TUDOR,are calandrul crom,are v-ul crom sigla nu vad cu ce incurca,in fine bara fata am schimbato fata de primele poze cu una noua nouta,COSMINDAN,nu are vopsea pe ea,iar stopurile spate am incercat sa le desfac dar nu vad modalitatea sint f bine prinse probabil de aceea nu am avut nici probleme cu ele pina acum de 4 ani,vom mai vedea...sigpic
Comment
Comment