legala din cate stiu nu exista ...cica nu ai voie sa iti pui pe fata
Sm62bcv
Collapse
X
-
pai da nu prea e legal da nah , dak ai spirit de convingere.... si iti da la mana ceva autorizatie si pe fatza mai merge...
Originally posted by Vlad24 View PostSalut!Frumoasa masina;pacat ca ai dat jantele pe 17,arata beton cu ele,dar ce marca erau de cantareau 20 kg?Bafta cu golanul!
oricum sunt ff multumit de cum arata si cu jantele astea pe 15 , au Et 37 , si ies inafara... ceea ce imi place mult... ca nu stau ascunse in aripa...
Comment
-
da f bine . ca doar suntem singura tzara care mai face fizte la folie ,bine cu balgarii au voi restu .da la noi asta a ramasultimul lucru ca mai ingreuneaza traficu , si au zis sa rezolve si asta , ca doar cu drumorile si autostrazile au terminat toate's can palma....
Comment
-
Originally posted by Mishu View Postpai si eu am avut certificat si politzistu` a zis sa fac contestatie daca nu`mi convine...
Originally posted by GL 64 ALY View Postsal... frumoasa masina .. pacat ca ai dat jantele alea si am o intrebare .. se comporta altfel masina cu arcurile taiate? ca ma bate si pe mine gandu sa fac asa cv
Comment
-
salut, arata bine masina imi plak mult jantele din prima poza arata super cu ele dar am vazut ca le-ai dat jos, 20 de kg mi se pare si mie mult ;) vreau si eu sa pun folie nu foarte inchisa niki mie nu imi plake, pe fata stiam ca ai voie cu transparenta pana in 70% daca pui mai inchisa te paste amenda si chiar mai rau, eu vroiam sa pun pe toate geamurile 50% transparenta dar mi-e frica pe fata
Comment
-
da , asta cam asha e , ele au fost negre defapt... am atasat niste poze...sa vedeti cum erau ele inainte ....si cu masina mai inalta
Comment
Comment