cum sa nu ai voie cu folie pe fata ma? pai ce, legile se schimba peste noapte? ai voie, 73% transparenta , adica nici nu iti fai seama ca ai folie
Sm62bcv
Collapse
X
-
Masina arata destul de bine.Iti doresc mult succes in tot ce ai de gand sa faci in continuare.Incearca sa citesti cu atentie fiecare sugestie sau critica si sa faci cum doresti,daca este bine si se potriveste gusturilor tale vei tine cont.Daca nu,simplu..treci mai departe.Vizioneaza My ride pentru ca te poti inspira de la unul sau altul in ceea ce poti face.BaftaCARPE DIEM!
Comment
-
am facut un VT sa vad cam cum ar da cu folie in spate , si pe fatza cam atat va fi de intunecata ca sa fie legala...Attached Files
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postcum sa nu ai voie cu folie pe fata ma? pai ce, legile se schimba peste noapte? ai voie, 73% transparenta , adica nici nu iti fai seama ca ai foliehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos! Multi km fara probleme.
Comment
-
tot am vazut ca zik toti ca pe fata nu ai voie cu folie.. am vorbit ieri cu un domn de la rutiera din oras pe care il cunoscc si mi-a zis ca ai voie cu folie pe fata astfel incat folia sa nu fie inchisa incat sa nu se distinga in masina... asta pe fata pe spate a zis ca ai voie cu orice fel de folie dar totul autorizat bineinteles .
Comment
-
nush niki eu ce sa zik daca ,, cu nuanta asta si ai avut probleme poi ce sa mai zik ca mai vad cate un seria 5 adica mai toate mainile astea bengoase ale oamenilor de bani gata :d au pe fata cred cea mai inchisa nuanta posibila nu se vede absolut nimik in masina si cunosc baieti care au asa de mult timp si nu au avut nici un fel de probleme desi merg foarte mult ....
Comment
-
azi i-am pus pe spate folie , nu ce-a mai inchisa am pus de 20% .Imi place cum a iesit...
Comment
Comment