am revenit , cu un nou proiect , deocamdata doar virtual... clean look spate , si pe fatza am facut sa vad cum ar da fara partea aia de jos... si ash vrea si fara stema...da nu ma prea descurc ... cu fotshop...alea alea...
Sm62bcv
Collapse
X
-
poc puci pu s-a "pierdut" emblemaAttached Files
Comment
-
multumesc mult pt virtual , astept pana o vopsesc toata ... vreau sa pun bara de MCV si sa scot emblema si pe spate sa pun bara de facelift ...
Am si eu o rugaminte ....pe spate dak poate cineva sa imi faca un virtual cu ceva eleron deala' finutz ... un fel cum sunt pe bmw.. ceva ...mic mic...
multumesc anticipat
Comment
-
zilele astea am decupat in bord si am pus un filtru de polen...se simte diferenta in bineAttached Files
Comment
-
si tot zilele astea dak tot a fost vremea numa buna... am legat pe + direct becul din torpedou .. si acum nu trebuie sa mai aprind pozitia sa se aprinda becu in torpedou . amanunt mic , dar conteaza ... mai ales dak esti in dreapa si trebuie sa iei ceva noaptea ... si ai si sticla de bere in mana..
Comment
-
am pus azi o buza de facelift , da nu stiu ,park nu ma prea incanta cum da pe ea ....
Comment
-
Decoloreaza-i bara daca vrei sa dea si mai bine.
Comment
-
am avut inainte plinta de parchet si dadea mai bine... problema e ca ...nu mai e din cauza unei borduri...oricum...e bine si asha deocamdata ...am inceput sa ma obijnuiesc cu ea....
Originally posted by DaniD View PostNice!
Cand esti in Satu Mare? Nu treci si pe la noi? In fiecare vineri de la 19 sub pod Decebal!
Comment
Comment