SV-08-RPR Masinutza Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SV-08-RPR Masinutza Mea

mai am cateva de facut ojanta o folie... mai e ceva treaba
    Attached Files

am gesit numarul la masina ma poate ajuta cineva?

Comment

bine ai venit printre noi!!
      grila unde e?sau ii scoti stema imi place ca este ingrijita!!bafta in contnuare la modificari
      o sa te ajute un moderator!!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

nice ride! sa o stapanesti sanatos!
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

spate ph1 si bot de ph 2? :| ce s-a intamplat cu ea ?
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

se transforma thejock3r o mica modificare mai vin cu completari la fotografii
            Attached Files

Comment

multumesc pt complimente. cu cine pot vb de problema mea cu nr la masina l-am scris gresit

nu stiu cum sa dau de moderator daca ma poate ajuta asi vrea sa modific la titlu inloc de "SV-08-RPR Masinutza Mea" sa scrie " SV 08 RPW un logan cu stil"
              Last edited by DonCorleone; 12 March 2011, 16:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina,continua tot asa ca faci bine in curand o faci ph 2,bafta.

Comment

frumoasa masina, multi km fara probleme ,poti sa imi dai te rog id tau pt ca vreau sa te intreb ceva in legatura cu grila
                  HD-87-DLR

Comment

bafta la aranjat. frumoasa masina. multi km fara probleme.
                    iar ca moderator incearca la valeriuciprian
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Super culoarea...Bafta la modificari si cati mai multi kilometrii fara probleme.De la interior nicio poza?
                      CARPE DIEM!

Comment

salut. frumoasa masina . Doua sugestii daca imi permiti : sa colantezi cromul(ca in poza) si sa pui numarul la locul lui

in rest, arata bine, dar ai putea sa ii schimbi si "spatele" e super ! bafta in continuare ,
                        Attached Files
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

multumesc de aprecieri.
                          am pus nr acolo prima data dintr-un sg motiv sa o deosebesc de altele in parcarile de la supermarketuri. tot impingeam la caricior spre alte masini si cand ajungeam acolo imi dadeam seama ca nu se deschide si... cauta iar.
                          Pe la interior nu am prea umblat ma bate gandul sa imi tapitez bordul si fetele de la portiere eventual sa le schimb cu cele de ph2 voi vedea. apropo aveti idee daca s-ar putea tapita bordul? oare ar influenta airbag-ul . Vreau sa pun o imitatie de piele
                          Acum in perioada asta imi caut jante. si mai incolo o duc la foliat. voi veni cu foto

Comment

peste airbag nu se pune nimic, nici autocolant macar, apoi piele

ai grija ce jante alegi . bafta
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Buna ideea cu nr-ul pe fata...acolo vreau sa il pun si eu dar fara suport. Trebuie sa ma gandesc cum sa il prind
                              Y!M: alexut.style

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google