mai am cateva de facut ojanta o folie... mai e ceva treaba
SV-08-RPR Masinutza Mea
Collapse
X
-
bine ai venit printre noi!!
grila unde e?sau ii scoti stema imi place ca este ingrijita!!bafta in contnuare la modificari
o sa te ajute un moderator!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Comment
-
salut. frumoasa masina . Doua sugestii daca imi permiti : sa colantezi cromul(ca in poza) si sa pui numarul la locul lui
in rest, arata bine, dar ai putea sa ii schimbi si "spatele" e super ! bafta in continuare ,Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
multumesc de aprecieri.
am pus nr acolo prima data dintr-un sg motiv sa o deosebesc de altele in parcarile de la supermarketuri. tot impingeam la caricior spre alte masini si cand ajungeam acolo imi dadeam seama ca nu se deschide si... cauta iar.
Pe la interior nu am prea umblat ma bate gandul sa imi tapitez bordul si fetele de la portiere eventual sa le schimb cu cele de ph2 voi vedea. apropo aveti idee daca s-ar putea tapita bordul? oare ar influenta airbag-ul . Vreau sa pun o imitatie de piele
Acum in perioada asta imi caut jante. si mai incolo o duc la foliat. voi veni cu foto
Comment
Comment