o parere pt niste jante dar pe la 1000-1200 ron e criza si ce ziceti sa imi iau pe 16" sau raman la 15"
SV-08-RPR Masinutza Mea
Collapse
X
-
in suceava din ce stiu eu nu prea sunt probleme cu politia, poate ma insel .... pentru design , clar pe 16, dar pentru legalitate 15 :P bafta
(bineinteles, ia si in calcul cauciucurile si pretul crescut pe 16'')" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
man...am avut pe 16...poti sa te uiti la my ride...ce pot sa zic...cu ceva arcuri sport ...sta altfel masina in curbe si in viraje stranse....dar si consumul pe masura...cu jantele de 15" oras 8% cu jante de 16" 10-11" in aceleasi conditii...
acum depinde ce motor ai...ca eu am 1,4 ametit...si tragea mai greu...dar oricum...si pretul cauciucurilor de 16 este mult mai ridicat...asa ca sincer iti recomand 15 si e ok.acum fiecare cum vrea.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
am pus problema in calcul si imi da cu virgula o gramada de bani asa ca am sa raman la 15". si am sa o cobor putin cred ca e mai bine. prolema e cu jantele ca nu prea imi plac astea pe la 1000-1200 si nu stiu ce sa fac sa mai astept ma mai strang ceva banuti sa imi iu ceva sa imi placa mult sau sa ma multumesc cu ce pot cumpara acu
Comment
-
Tare asta cu supermarketul. Iti deosebesti masina dupa pozitia numarului, nu dupa ce scrie pe el. Foarte tare. Jante ia-ti in functie de cat si pe unde umbli cu ea. Daca e masina de weekend si nu prea iesi e ok si pe 16, dar daca umbli mult cu ea eu zic sa iti iei pe 15. Mai asteapta si ia-ti jante calumea decat rebuturi. Parerea mea. Bafta la modificari si la cat mai multi km fara probleme.
Numai bine!Work is for people who don't have time to play golf
sigpic
Comment
Comment