My Ride^^ B-96-NFR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride^^ B-96-NFR

Salutare, desi am cont pe loganclub de ceva vreme nu am avut dispozitia necesara pentru a-mi face si eu un thread la my ride!
    Sper sa nu ma luati prea tare si sa-mi oferiti anumite sfaturi pentru a-mi scoate masina mai mult in evidenta, .
    Acum voi lasa pozele sa vorbeasca!!
    Attached Files
    Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™

Jantele sunt frumoase, masina pare ingrijita. Ar merge putin coborata
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Inca nu ma risc sa o cobor la ce drumuri sunt in zona mea ... si .. mai urc la munte
      Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™

Comment

te iau eu tare, fa niste poze calumea, domle, sa se vada masina toata

imi place cum ai `preparat-o` , felicitari ! sa ai km fara numar si fara incidente :P
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

O sa fac zilele aceastea in niste conditii mai prielnice ) , poze la toata masina...
          PS: curtea nu arata tocmai estetic pt poze in acest moment

Comment

hehe inca un mcv`ist
            arata bine rau masina...foarte ingrijita

Comment

O poza cu bordul si mascota masinii
              Attached Files
              Last edited by Astyle0392; 15 March 2011, 18:42.

Comment

Frumoasa masina,bafta la modificari
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

de ce toata lumea vrea arcuri sport???1 la mana nu avem drumuri pentru asa ceva ,nici pe oras nu gasim FASIE de drum bun,ba se gaseste un canal mai saltat ,ba ocolesti o groapa dai in 3,NU AVEM DRUMURI DE ASA CEVA,mai mult de 80% de pe forum si-au cumparat masina pentru familie,pentru as face treaba cu ea,nu sa arat frumos,si sa inchirieze alta masina sa se duca la tara,sau la munte,ASTYLE a specificat clar da MCV ,deci masina de familie,din partea mea o parere, sincer nu trebuie sa iei in considerare parerile noatre,ce iti place tie si ce te ajuta pe tine mai mult, aia sa iti faci la masina,dar de la mine (o parere)ai o masina frumoasa,tot ce iti trebuie:jante ,folie etc,nu cred ca iti trebuie la MCV suspensie sport...acum e parerea mea,fiecare cu parerile lui...

Comment

Folie nu am ..... as vrea sa pun dar ne aflam oarecum in criza... as mai vrea sa-mi montez inca o plafoniera .....sa fac si stalpii din spate negrii si sa schimb ledurile din bord si consola.
                    Pai pentru asta si sunt forumurile GRUTZZ, sa vezi parerile altora si sa alegi ce iti place si ce iti convine.

Comment

grutzz...ce sari frate asa ?
                      e problema omului daca vrea sau nu sa-si puna arcuri ;)
                      si-au pus altii care au drumuri grele de parcurs...si nu s-au mai plans
                      si ca sa fiu on topic...iti recomand gigaplafoniera by dragman....2 dalea si ai lumina adevarata in masina (eu asa am )

Comment

Cine imi poate da si mie o idee despre cum sa prind grilele boxelor in locul celor originale .. fara sa am inele MDF?
                        Multumesc

Comment

aceeasi mascota am si eu
                          sigpic

Comment

Faina masina. Numai noroc sa ai cu ea si cat mai multi km. Jantele sunt misto dar nu pe gustul meu. Asteptam mai multe poze.

Numai bine!
                            Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Cat de curand o sa apara si poze recente cu niste mici modificari.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google