If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare, desi am cont pe loganclub de ceva vreme nu am avut dispozitia necesara pentru a-mi face si eu un thread la my ride!
Sper sa nu ma luati prea tare si sa-mi oferiti anumite sfaturi pentru a-mi scoate masina mai mult in evidenta, .
Acum voi lasa pozele sa vorbeasca!!
de ce toata lumea vrea arcuri sport???1 la mana nu avem drumuri pentru asa ceva ,nici pe oras nu gasim FASIE de drum bun,ba se gaseste un canal mai saltat ,ba ocolesti o groapa dai in 3,NU AVEM DRUMURI DE ASA CEVA,mai mult de 80% de pe forum si-au cumparat masina pentru familie,pentru as face treaba cu ea,nu sa arat frumos,si sa inchirieze alta masina sa se duca la tara,sau la munte,ASTYLE a specificat clar da MCV ,deci masina de familie,din partea mea o parere, sincer nu trebuie sa iei in considerare parerile noatre,ce iti place tie si ce te ajuta pe tine mai mult, aia sa iti faci la masina,dar de la mine (o parere)ai o masina frumoasa,tot ce iti trebuie:jante ,folie etc,nu cred ca iti trebuie la MCV suspensie sport...acum e parerea mea,fiecare cu parerile lui...
Folie nu am ..... as vrea sa pun dar ne aflam oarecum in criza... as mai vrea sa-mi montez inca o plafoniera .....sa fac si stalpii din spate negrii si sa schimb ledurile din bord si consola.
Pai pentru asta si sunt forumurile GRUTZZ, sa vezi parerile altora si sa alegi ce iti place si ce iti convine.
grutzz...ce sari frate asa ?
e problema omului daca vrea sau nu sa-si puna arcuri ;)
si-au pus altii care au drumuri grele de parcurs...si nu s-au mai plans
si ca sa fiu on topic...iti recomand gigaplafoniera by dragman....2 dalea si ai lumina adevarata in masina (eu asa am )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment