super ,frumoasa si culoarea , numai sa nu te apuci sa iti pui fel de fel de panarame nichelate pe ea. o folie si poate incerci sa iti modifici gril doar daca iti place
My Ride^^ B-96-NFR
Collapse
X
-
Nu sunt adeptul cromului... si .. singurul lucru pe care as vrea sa-l fac la exterior e sa-i fac stalpii din spate negrii(cu un autocolant abraziv... la fel ca cel original) si sa pun folie... aaa si un sticker cu logan club la parasolar. As modifica grila dar nu am ustensilele necesare... cand o sa gasesc sa cumpar una atunci o sa-mi pun.Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™
Comment
-
Arata foarte frumos masina, ingrijita. Esti multumit de sistemul audio?sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Originally posted by Mishu View Postgrutzz...ce sari frate asa ?
e problema omului daca vrea sau nu sa-si puna arcuri ;)
si-au pus altii care au drumuri grele de parcurs...si nu s-au mai plans
si ca sa fiu on topic...iti recomand gigaplafoniera by dragman....2 dalea si ai lumina adevarata in masina (eu asa am )
Nu stii tu pe ce drumuri merg unii ...iti garantez eu .....plus ca unii din noi ne bazam pe masina ...zi de zi ...
Iti stiu si Mcv u tau ...alb ...mai nou ai si lupe ...frumos...dar si tu te-ai bazat numa pe estetic ..INCA ....tragei si tu o suspensie KW reglabila ....laso maxim jos si mergi tu pe drumuri de tara , linii de tren si de tramvaie si drumuri neasfaltate si pline de piatra cubica ....sa te vad eu cum raschetezi pe jos atunci ....
Nu iti zic acum de rau .....dar nu tot ce vezi la altii se aplica la majoritatea din noi ...
Numa bine ,sigpic
Comment
-
Totusi, nu cred ca trebuie sa va aprindeti asa pentru o sugestie. Daca as sti ca nu o sa merg pe drumuri cu gropi .. si la munte cu prima ocazie as pune o suspensie sport..... dar atunci ce o sa fac... o sa-mi mai cumpar o masina?
Sistemul audio este foarte ok...si difuzoarele sunt schimbate.Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View PostMishu mama mai calmeaza-te si nu sari si tu la grutzz ....tu in primu rand cati ani ai ? cand o sa ai km facuti de grutzz ....atunci poti vorbi ! Cand o sa ai carnet ...sa te vad eu pe tine cum pui arcuri pe mcv si dupa zeci de mii sau sute de mii de km ....pe drumurile patriei noastre .....sa te vad eu atunci cum o sa schimbi la capeti de bara si bucse si sa te apuci la indreptat jante ....sa nu mai vorbesc ...echilibrari , unghiuri de fuga ......sa te vad eu atunci cum scoti bani din propriu buzunar .
Nu stii tu pe ce drumuri merg unii ...iti garantez eu .....plus ca unii din noi ne bazam pe masina ...zi de zi ...
Iti stiu si Mcv u tau ...alb ...mai nou ai si lupe ...frumos...dar si tu te-ai bazat numa pe estetic ..INCA ....tragei si tu o suspensie KW reglabila ....laso maxim jos si mergi tu pe drumuri de tara , linii de tren si de tramvaie si drumuri neasfaltate si pline de piatra cubica ....sa te vad eu cum raschetezi pe jos atunci ....
Nu iti zic acum de rau .....dar nu tot ce vezi la altii se aplica la majoritatea din noi ...
Numa bine ,
prietene...tu trebuie sa te iei mereu de mine ?
in primu rand...am aproape 18 ani (pe 19...ii fac)
in al 2 lea rand...am mers ( in dreapta) si cu masina cu arcuri stock...si cu sport...si am vazut si eu ca e o anume diferenta
in al 3 lea rand...eu nu o sa pun niciodata arcuri sport pe mcv`u meu...motiv...nu se merita :P
in al 4 lea rand.... nu eu i-am zis lui Astyle0392 sa-si puna arcuri
si nu m-am bazat pe estitica la mcv....sunt modificari utile mcv`u n-are nici o treaba cu estetica ;)
scuze de off topic Astyle0392
bafta la modificari in continuare
Comment
-
Originally posted by Astyle0392 View PostNu-ti face griji... oricum cineva trebuia sa clarifice situatia...nu inteleg de ce va aprindeti dintr-o simpla sugestie.sigpic
Comment
-
E frumoasa , jantele de asemenea.
Pune-i autocolant si pe stalpii din spateAttached Filessigpic
!
Comment
-
Am avut o tentativa sa-i pun ... dar nu prea mi-a placut cum a iesit... in partea cu geamul..si nu am gasit autocolant la fel ca cel original ... ``zgronturos``.. dar pana la urma o sa pun ... pt ca ii schimba aspectul destul de mult.Acum nu stiu daca turturel poate sa le faca direct pe marime sa nu mai fie nevoie sa le tai.Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™
Comment
-
In sfarsit .. masina a mai suferit ceva modificari ... semnificative. Dar inca mai am o problema cu o usa pe unde a fost sparta masina si trebuie sa o revopsesc si sa schimb toti butucii, contactul si busonul.Sper sa-mi mai oferiti si voi cateva idei utile pentru ca acum sunt cam in pana de idei.Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață! © ™
Comment
Comment