Dacia Logan 1.5dCI NYU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 1.5dCI NYU

Va salut pe toti , de curand sunt posesorul unui Logan 1.5 dCI din 2007 modelul AMBITION ( 4 geamuri electrice , oglinzi electrice , aer conditionat , 2 airbag-uri , mp3 , ABS , proiectoare , computer bord , inchidere centralizata din cheie , servo directie , jante aliaj ) , este o masina stock nu are nimic modificat de care sunt foarte multumit as putea spune .
    L-am achizitionat cu gandul sa-l folosesc ca masina de oras si sa-l modific putin dupa gustul meu , chiar as putea sa va enumar modificarile pe care vreau sa le fac :
    1 : Bara fata Logan MCV .
    2 : Un cip pentru motor , dar nu stiu unde sa-mi fac ( am cateva persoane in cap dar nu stiu la cine sa ma duc ) .
    3 : Folia pe geamuri care deja am pus-o .
    4 : O suspensie sport reglabila ( arcuri + amortizoare ) .
    5 : O pereche de jante frumoase .
    6 : Xenon ( dar nu stiu ce sa fac , sa nu ma injure lumea cum Ii injur eu pe unii care iti rup ochii )
    7 : Stopuri cu semnalul alb .
    Astept pareri si de la voi , pareri de bun gust ... va rog frumos sa nu veniti cu tuning extrem ( bari fibra , faruri tuning , stopuri tuning ... etc )
    Pozele sunt de cand am luat-o , intre timp i-am schimbat stopurile ( am pus cu semnalul alb ) , un tips la toba si oglinzile de PRESTIGE .
    Am mai achizitionat arcuri sport pe care inca nu le-am montat , eleron portbagaj PILOT DS si mai vreau sa-i vopsesc manerele de la usi in culoarea masinii .
    Attached Files
    Dacia Logan 1.5dCI

bine ai venit
    ai ceva planuri pt masinuta
    multi km fara probleme.
    sigpic

Comment

daca vopsesti manerele sa vopsesti si bandourile laterale.

Comment

Originally posted by Guwy View Post
        Va salut pe toti , de curand sunt posesorul unui Logan 1.5 dCI din 2007 modelul AMBITION ( 4 geamuri electrice , oglinzi electrice , aer conditionat , 2 airbag-uri , mp3 , ABS , proiectoare , computer bord , inchidere centralizata din cheie , servo directie , jante aliaj ) , este o masina stock nu are nimic modificat de care sunt foarte multumit as putea spune .
        L-am achizitionat cu gandul sa-l folosesc ca masina de oras si sa-l modific putin dupa gustul meu , chiar as putea sa va enumar modificarile pe care vreau sa le fac :
        1 : Bara fata Logan MCV .
        2 : Un cip pentru motor , dar nu stiu unde sa-mi fac ( am cateva persoane in cap dar nu stiu la cine sa ma duc ) .
        3 : Folia pe geamuri care deja am pus-o .
        4 : O suspensie sport reglabila ( arcuri + amortizoare ) .
        5 : O pereche de jante frumoase .
        6 : Xenon ( dar nu stiu ce sa fac , sa nu ma injure lumea cum Ii injur eu pe unii care iti rup ochii )
        7 : Stopuri cu semnalul alb .
        Astept pareri si de la voi , pareri de bun gust ... va rog frumos sa nu veniti cu tuning extrem ( bari fibra , faruri tuning , stopuri tuning ... etc )
        Pozele sunt de cand am luat-o , intre timp i-am schimbat stopurile ( am pus cu semnalul alb ) , un tips la toba si oglinzile de PRESTIGE .
        Am mai achizitionat arcuri sport pe care inca nu le-am montat , eleron portbagaj PILOT DS si mai vreau sa-i vopsesc manerele de la usi in culoarea masinii .
        Vad ca esti din Bucuresti.Du-te la Dimsport.

Comment

Originally posted by Guwy View Post
          ...2 : Un cip pentru motor , dar nu stiu unde sa-mi fac ( am cateva persoane in cap dar nu stiu la cine sa ma duc )...
          Ia legatura cu Doc, cip Dimsport.

Masina arata bine la 91.000km cat are la bord. Cum merge motorul?
          Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari!
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

cu xenoanele , poti pune lupe, nu deranjezi deloc celelalte persoane.

jantele sper sa iei ceva de calitate .

daca tot ai pus folie, pune autocolant si pe stalpi

si ai putea vopsi si barele in culoarea caroseriei..

bafta multa si drumuri bune !
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Masina sigur e din 2007 ca vad ca are stopuri cu semnal galben,nu are portbagaj cu eleron integrat si are modelul vechi de jante(sinaia)?

Comment

Multumesc pentru ospitalitate baieti , planuri am multe pentru ea ... mai nou vreau si bara spate de logan nou face-lift 2009 .
                1 : Bara fata MCV .
                2 : Bara spate 2009-2010 .
                3 : Vopsit barile , manerele , eleronul si bandourile complet in culoarea masinii .
                4 : Montat lupe + xenoane in faruri + proiectoare , becurile de pozitie la faruri voi pune led-uri .
                5 : La jante nu m-am hotarat inca , dar 100% va fi ceva pe 17 si un model frumos + cauciucuri cu talon mic ceva gen 225/40/17 .
                6 : Colantat stalpii cu folie negru mat .
                7 : Un polis total la masina .
                Nu stiu ce idei imi mai vin pe parcurs , oricum ideile bune vor fi puse in practica 100% .

Originally posted by Rey91 View Post
                bine ai venit
                ai ceva planuri pt masinuta
                multi km fara probleme.
                Bine v-am gasit , am ceva planuri bani imi mai trebuie sa le pun in practica pe toate .
                Multumesc .

Originally posted by dany_av View Post
                daca vopsesti manerele sa vopsesti si bandourile laterale.
                Asa voi face .

Originally posted by vily pisica View Post
                Vad ca esti din Bucuresti.Du-te la Dimsport.
                Da , din ce am inteles ei sunt cei mai buni la gama RENAULT .

Originally posted by florin.fanatik View Post
                Ia legatura cu Doc, cip Dimsport.

Masina arata bine la 91.000km cat are la bord. Cum merge motorul?
                Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari!
                Motorul merge impecabil , mi-au cazut 2 injectoare + cureaua de accesorii si daca tot au cazut alea am mai schimbat peste ele si distributia + pompa de apa , uleiul dupa vreo 5000 km + toate filtrele .

Originally posted by Tudor View Post
                cu xenoanele , poti pune lupe, nu deranjezi deloc celelalte persoane.

jantele sper sa iei ceva de calitate .

daca tot ai pus folie, pune autocolant si pe stalpi

si ai putea vopsi si barele in culoarea caroseriei..

bafta multa si drumuri bune !
                M-am gandit sa montez lupe pe farurile originale , nu mi-as cumpara niciodata hidoseniile care sunt pe piata .
                Jantele categoric vor fi ceva de calitate .

Originally posted by Irinel TIN View Post
                Masina sigur e din 2007 ca vad ca are stopuri cu semnal galben,nu are portbagaj cu eleron integrat si are modelul vechi de jante(sinaia)?
                Da din 2007 este luna ianuarie .
                Last edited by Guwy; 17 March 2011, 14:33. Reason: Automerged Doublepost
                Dacia Logan 1.5dCI

Comment

Originally posted by Irinel TIN View Post
                  Corect, masina sigur este din 2006, are elemente 2006, capota portbagaj fara eleron si fara buton de deschidere, stopuri galbene si jantele.
                  Oricum, cat timp merge bine masina, prea putin conteaza ca e din 2006 sau 2007.
                  sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Sal ,mai pune niste poze cu noile modificari!!Vreau sa vad cum "da" cu folie!
                    Tinc fest !!

Comment

Originally posted by Kalimera22 View Post
                      Sal ,mai pune niste poze cu noile modificari!!Vreau sa vad cum "da" cu folie!
                      Momentan nu am , o sa-i fac saptamana viitoare cand o sa-i montez suspensia , eleronul , sa-i vopsesc manerele si bandourile + colantul ala dupa stalpi .
                      Dacia Logan 1.5dCI

Comment

Eu am masina din noiembrie 2006 si are eleron incorporat si stopuri cu semnal alb.Eu din cate stiu modelele fabricate pana in martie 2006 aveau stopuri cu semnal galben si nu aveau eleron.Poate ti-au vandut astia de la dacia o masina care o aveau mai demult pe stoc.Oricum nu asta e problema.Masina arata bine,este ingrijita si sper sa te poarte multi km in conditii cat ma bune.Bafta!

Comment

Originally posted by Vlad24 View Post
                          Eu am masina din noiembrie 2006 si are eleron incorporat si stopuri cu semnal alb.Eu din cate stiu modelele fabricate pana in martie 2006 aveau stopuri cu semnal galben si nu aveau eleron.Poate ti-au vandut astia de la dacia o masina care o aveau mai demult pe stoc.Oricum nu asta e problema.Masina arata bine,este ingrijita si sper sa te poarte multi km in conditii cat ma bune.Bafta!
                          Nu stiu de ce este asa , nu ma contrazic cu voi stiti mai bine ca mine in domeniul "logan" ( eu sunt pasionat de BMW ) , important este ca merge foarte bine si sunt multumit de ea ( costuri de intretinere mici , consum mic , taxe mici ce sa mai una peste alta , doua peste mine este bine :P ) .
                          V-am salutat .
                          Last edited by Guwy; 17 March 2011, 16:52.
                          Dacia Logan 1.5dCI

Comment

Pozele promise ... mai trebuie montat eleronul , arcurile si un alt tips la toba , asta mi-a placut cum arata jos dar cand l-am pus pe masina nu mi-a mai placut .
                            Attached Files
                            Dacia Logan 1.5dCI

Comment

arata bine masina
                              si cu lupele...go 4 it merita investitia

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google