If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, in sfarsit am decis sa imi pun si eu Loganul la inaintare !
Detin in model Preferance din 2007 cu motorizarea de 1.4 MPI , si vreau sa ii aduc ceva modificari ,astept critici pareri, idei orice e binevenit !
De cand il am adica din 2007, s-au adus urmatoarele modificari la el :
-Geamuri fumurii (luneta si geamuri spate) omologate R.A.R Lumar
-Vopsirea consolei si a inelelor aeratoare in culoarea masinii (albastru marin)
-Pleoape faruri
-Stopuri tuning 50% fumurii
-Am avut si faruri cu angel eyes albastre cu lupe,dar din pacate m-au tinut doar 2 luni pentru ca s-a exfoliat cromul din interior,aici chiar nu stiu de ce.
-Toba sport Carub (doar finalul) si sunt foarte multumit!
-Stickere Logan Club
-Leduri ptr ceasurile de bord (Osram) multumiri lui Danic culoarea "Blue Ice"
@ reptila toba a fost 180 ron iar montatul 50 de lei la un batranel din zona Fratelia,super bibilicar tipul, il recomand !
@ florin stai linistit nu e nicio problema ...
deci astept criticile )
pozele noi vor veni saptamana asta
iar in legatura cu ITP-ul nu stiu ce sa zic...il am acum in 23 Martie...oricum va anunt ce si cum
Da suna foarte frumos atasez si un video acum eu sunt foarte multumit, aaa si tin sa spun ca in acest video , dupa 15 minute dupa ce facut Up la toba am si filmat deci nu era incalzita !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment