suna super,ce-mi place
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
Nu e Borla, e ceva cu V**** si ii adusa din Irlanda.
PS: Cam in cat timp se ard filtrele alea???
PS2: Se aude motoru ca e filmat in garaj. Am fost la o mica plimbare prin oras si in afara si chiar se aude mult mai bn in forta...de doi lei :p
Comment
-
Sa-l stapanesti sanatos.Sa le stapaniti sanatosi ca sunt 2 loganuriFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by mishu_wrcnew sound
PS: mo costat 380 ron cu tot cu montat, plus ca mio facut si la toba originala sa o pot pune la loc cand ma duc la verificare
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de sound-ul ei ;)
Cum s-a montat toba, sudura sau coliere? Te-a oprit vreodata patrula?
Un film in mers se poate sa vedem cum se aude in masina?
Bafta multa!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
@Christnacht: mersi la fel
@cattalin81: toba nu ii exact de logan si o trebuit facute niste modificari, asa ca are si sudura dar e prinsa de teava masinii cu un colier (poate fac o poza). O sa fac si filmulet mai incolo (cand fac rost de cameraman)). Ca sa iti faci o ideie, la inceput, pe la 100km/h imi imfunda urechile da m-am obisnuit repede si nu ma mai supara chiar imi place. Cu politia nu am avut de a face deocamdata, ce ii drept cam intorc capetele dupa mine...de doi lei :p
Comment
-
Intorc capul ) foarte tare, poate ii faci sa si-l suceasca si sa se uite dupa adevaratele probleme nu dupa cate o modificare la masina fiecaruia.
Daca poate sa te filmeze cineva cand te dai cu titiul de colo colo ar fi foarte tare.
Bafta multa!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Cat ai dat pe telescoape? Le-ai montat tu?
Comment
Comment