Super Ride Putine modificari dar frumoase Jentile ma omoara Sa ai noroc de ea
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Originally posted by mishu_wrc View PostInchis: 34cm, iar deschis: 53cm (fara suportu de la baza care este prins pe tabla din spatele banchetei):popa:
Comment
-
Telescopu l-am luat cu 15RON din dezmembrari. Partea buna o fost ca am gasit un telescop cu tot cu suport numa bun de prins pe tabla din spatele banchetei
PS: daca nu gasesti telescop cu suport, poti face suport dintr-un bucata de cornier (cornier cu care se inchideau o data balcoanle la blocuri)...de doi lei :p
Comment
-
Niste poze mai recente cu MTV-ul:
>folie omologata si nu prea
>flashtuning
>nuca prestige (zici ca mere mai bine cu ia )
>si ceva km in plus :p...de doi lei :p
Comment
-
Pfooai pai mishu asta nu stie.. nimic ii fac eu o descriere mai larga..
- Folie Omologata spate - Fata Ba
- Autocolante Prestige (deahalea cu 5 lei din ptiatz) Rog moderatorii sa nu corecteze NU II GRESEALA DE ORTOGRAFIE CITESTE CUM AM SCRIS
- Aluna de Prestige
- Blitz Tuning
hmm si ce am mai pus pe ea? Am mai pus ceva pe ea da nu mai stiu :-?? Oricum Super misto motoru;)
- Parasolar + Autocolante Mai miciLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostNiste poze mai recente cu MTV-ul:
>folie omologata si nu prea
>flashtuning
>nuca prestige (zici ca mere mai bine cu ia )
>si ceva km in plus :p
Comment
-
), apropo azi in fata mea un logan de politie a fortat o trecere prin intersectie (era rosu semaforu)...trebuia sa ii iau numaru???)
Originally posted by B-64-MVP View PostIa zii mishule te-a oprit politia sa te intrebe de folie pana acum??
Originally posted by alex86 View PostFrumoasa masina felicitari. Cat mai multi km fara probleme...de doi lei :p
Comment
Comment