mersi la fel ;)
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
Eu tot timpu cand ii vad la semafor trec pe rosu,da asa lene mi sa ma pun sa ii filmez...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Loganu meu e din 2004 cu nuca de cauciuc, am rotito putin stanga-dreapta si dupa am tras de ea, a iesit foarte foarte usor (chiar nu credeam sa iasa asa usor). Tija la modelu cu nuca de cauciuc ii mai subtire decat in cazul celor cu nuca de plastic asa ca am umplut golu cu poxipol=> sta foarte bine si nu se misca pe tija...de doi lei :p
Comment
-
(((((((((((((((((
Un BOU cu dacie 1300 (CJ-06-ZRJ) o franat brusc sa faca stanga pe linie dubla continua, spre un depozit, din spate venea o camioneta care o franat, auzind scart de roti omu nostru so pus in miscare evitand astfel in ultimu moment coliziunea cu camioneta, in schimb eu nu am mai reusi si am intrat in camioneta....Aveam vreo 60km/h si am vazuto din scurt (camioneta), era curba si un TIR pe banda 1....Singuru vinovat sunt eu , asa zice legea
Desteptu o zis ca so oprit sa vada daca ii discontinua linia...Eu i-am zis ca trebuia sa se dea jos din masina sa o pipaie
PS: mare domn keanurev care mio facut rost de o platforma ieftina si o umblat toata ziua cu mine...A fost anuntat de un prieten de-al lui, trecuse prin zona, care imi vazuse stikerele de pe parbriz
Mai jos de noi la fel dupa o curba unu so oprit sa faca stanga sa intre in spalatorie si la fel o duba a franat si masina din spate a intrat in dubaAttached Files...de doi lei :p
Comment
-
Da din fericire are casco si iarasi din fericire o zis ca o baga imediat in lucru.. O sa incerc sa mai pun si eu cateva poze.. Cu masina. Nasoala treaba...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
@dan.Gutu: cum zice si keanu, da am casco
@B-64-MVP: nu au sarit air-bagurile, nu aveam viteza mare si plus de asta lonjeroanele is neatinse...Partea proasta e ca ma lovit unde ii mai rau: bara lui era peste bara mea in dreptul farurilor...Nu avea in ce sa se opreasca...de doi lei :p
Comment
-
Comment
Comment