Cum ai prins dif-urile de spate. Ca is cam mari!!
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
-
Am auzit ca sepoate rezolva cu un anume inel...........De MDF............Poate ma ajuta cineva sa vad cum is alea..........Ca poate pe fata ma ajuta!!
Comment
-
Comment
-
MIsule ftte p##a ce ai lucrat"(( si nu ai zis la nime nimic ma aflu de pe forum te bat cant te prind. Cand i gata masina da un tel sa vin sa o vad ok.
Tudorache fratetu mai zice acum ca is sofer slab ca asa zicea cand la-am luat in plin pe ala de o intors pe linie dubla continua.
Comment
-
In ce stadiu e masina? Ai pus bara de MCV?
Comment
-
@TWeetY: Mersi ;), chiar ma gandeam si eu sa ascund cablu de la detector ca nu prea arata bine atarnand
@Anthony: Mersi la fel ;)
@andrei: am fost azi-dimineata si era vopsita deja (de ieri mai exact)...Cred ca se apuca sa puna pe ea radiatoarele si ce mai trebe...Dupa care o poliseaza;)...Ma mai duc si maine si poate ii fac niste poze daca nu uit....Sau poate mi-o da acasa ))...de doi lei :p
Comment
-
Mai trebe freon si un pic polisata ;)Attached Files...de doi lei :p
Comment
-
In tot raul si-un bine, imi place cum arata fata acum mai ales ca ti-ai pus bara de mcv. S-o conduci sanatos fara alte evenimente! Poate-i faci inaugurarea cu un drum pana la Sovata....Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Arata bine cu bara noua. Tu le-ai spus sa puna suporti de proiectoare negrii?
Comment
Comment