Niste poze mai recente:
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
E frumusel loganelu tau. La bara spate i-ar sta bine cu acel spoiler de la Zender sau cel de la Dacia deoarece ai 2 evacuari. Sa auzim numai de bine si cati mai multi km fara probleme.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@SUPERCAR: nu stiu sa iti zic exact (vre6 mil cred) oricum mai am de lucrat un pic la evacuare mai trebe o toba pe partea dreapta ca ii numa teava goala
@Christnacht: dap si eu ma tot gandesc ori la Zender ori o copie dupa ala original de la daci...Da mai in colo un pic....Mersi la fel...de doi lei :p
Comment
-
@vdmihai: mersi la fel ;)
@adyshor: folia neagra de pe stalpi e autocolant negru mat(1 m patrat si o costat vreo 7ron)...L-am cumparat de pe undeva de pe HOREA, acuma s-a mutat magazinu undeva pe MOTILOR nu stiu exact unde ii ...... Cand ne mai intalnim da niste flashuri ;)...Sa ai noroc de el(faine loganurile astea facelift)...de doi lei :p
Comment
-
-
Ce iti recomand mishule e sa nu te complici cu copi dupa original, am un prieten cu un megane care si-a luat o masca fata comandata din germania printr-o firma din romania,deci masca pe net la nemti arata mortal..A comandat-o, a venit si cand sa o punem sus nu potriveau gaurile..Nu intra k-lumea la locul ei, gaurile de plase nu erau la fel de mari, intr-o parte mai mare, intr-o parte mai mica, plasele se vedea cum erau lipite in ultimul hal..Plus ca era f grea si rigida nu ceda deloc la colturi..Nici macar nu si-au dat interesul sa faca o copie cat de cat reusita. Pe bara a dat 300e parca plus finisari mai trebuiau inca de 100e plus vopsit. A renuntat sa o mai puna. Ce-i original ii original si ai mai multa siguranta sa fi multumit in final.
Comment
-
Ce-i fain ii fain degeaba nu? Misule poate ar arata mai bine fara aparatorile de noroi
Comment
-
Foarte frumoasa masina si ingrijita!!! Imi place mai ales cu ii sta cu barile vopsite si folia!!!
Evacuarile is beton!!! (nu te scot afara din masina la frum lung sau e numa tips)
Comment
Comment