Mishu ....super tare bravo tie cum a iesit masina!!!!!!!!!!!Am totusi o intrebare cum de ai ajuns la 85CP?
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
In cazul asta faine si tobele!
Multa bafta in ceea ce faci, de idemn nu mai ai nevoie ca esti pe drumul cel bun
Comment
-
@ciuciosu36BUN: tobe + soft...acuma nu bag mana in foc ca am 85cp)
@89.MIR: mersi asemenea
@b76sbl: suporti or fost in jur de 60ron...da tre sa gasesti si mai eftini ca eu i-am luat de la un non-stop...aveam nevoie urgenta de ei (la ei la dacia nu mai aveau pe stoc si asteptau dupa suport sa imi puna spoileru sus)...de doi lei :p
Comment
-
Asa si alea de vant) ai uitat?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Masina e chiar super !Ai grija de ea si spor la planurile de viitor !
Comment
-
comanda caldura
Originally posted by mishu_wrc View PostNoul bord
te salut
Comment
-
salutare frumoasa masinuta sa o stapinesti sanatos si citi mai multi km fara incidente
Comment
-
Sal...Masina ta e destul de reusita(imi plac farurile , stopurile , bara fata exact de care vreau si eu, luminile din bord) , seamana "un pic" cu a mea!
Apropo , nu prea am inteles , locasul pentru proiectoare la noua bara e lasat nevopsit , sau e vopsit negru ca nu prea imi dau seama. Merci .Bafta la modificari in continuare!
Comment
-
@B-08-ZIA: mersi, as mai vrea sa ii fac plafonu negru (inca ma mai gandesc sa il vopsesc sau sa il infoliez) si as mai vrea niste arcuri da trebe bani (poate prin vara ma hotarasc si pui si io )...bafta
@SeRGiu08: mersi...locasu de proiectoare ii lasat nevopsit...de doi lei :p
Comment
Comment