Parca e mai bine asa! ;)
Cj 63 mtv
Collapse
X
-
Mersi baieti , ma bucur ca va place cum ii sta cu H&R
Mai pun si eu niste poze:...de doi lei :p
Comment
-
ma da deja ma enervati ma cu arcurile voastre, puneti toate porcariile pe masinile alea si loganu meu arata tot mai rau intre ale voastre. nu-i corect!!!
bravo mai arata foarte bine acum si cu difuzor si arcuri, acu iti mai trebe niste jante un pic mai mari si e super.
spor la treaba!!!!!
Comment
-
mai e unu cu un logan asemanator cu al tau in cj, ce blituri ii dadeam intr-o zi
Comment
-
-
bibi.....e cumva alb...?am vazut si eu unu cu nr de Cj pe feleleac....arata bine rau.....jante marihttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
loganul misterios
Am sa atasez la mishu poze pe thread cu mashina respectiva de care vorbea Bibi, la care nu-i convine ca am pus pe threadul lui pozele nu are ce sa zica ca mishu m-a lasat. tzak tzakLast edited by vgroza; 21 September 2009, 00:08.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
frumoasa masina,sa te bucuri de ea pt foarte multi km si sa ai faci multe tunareli cu gust,iar pt cei care doresc sa vada ce jante si anvelope sunt mai aproape de adevar sa sa uite aici,scz ca pun pe thread-ul tau reclama dar e de bine pt toata lumea,stima
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment